SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
NFL logo
  • Toimitus

New Orleans Saints – Houston Texans: Yön huippukohtaaminen

julkaistu: 09.09.2019 20:48

Tänään NFL-kierros päätetään kahdella ottelulla, joista molempiin olisi ollut kova into painaa vihjettä tulemaan, mutta koska toisessa ottelussa Raidersin ja Broncosin hyökkäyksen linjamiehet varsinkin aiheuttavat suuria kysymysmerkkejä, niin siihen peliin en uskalla ensimmäisellä kierroksella koskea, vaan tarkasteluun otetaan yön selkeästi tasokkaampi kainalopallopeli.

Tämän päivän kotijoukkue Saints viihtyy mainiosti mersuhallissaan ja saa sisäottelusta yleensä mukavan hyödyn ulkona omat kotiottelunsa pelaavia vastustajia vastaan. Tänään kuitenkin tilanne on toinen, kun myös Texans pelailee omia otteluitaan aika useasti katon alla, kun heidän oma kotikenttänsä NRG Stadium saa katon päälleen nykyään melkein poikkeuksetta myös otteluiden ajaksi.

Saints on kuitenkin ottelussa ansaittu suosikki. Molemmat joukkueista on helppo povata oman divisjoonansa voittajiksi, mutta tässä vaiheessa kautta Saints on joukkueista odotettavasti valmiimpi, koska vielä viimeisten harjoitusotteluiden jälkeen Houstonissa lähti pyöröovet pyörimään ja ukkoo lenteli ulos ja sisään. Texans saikin vahvistettua vähän omaa joukkuettaan aivan ensimmäisen kierroksen kynnyksellä, mutta hinta oli kova, kun Miamiin vaihdossa lähti kaksi ykköskierroksen ja yksi kakkoskierroksen varaus.

Texans on tällä kaudella hivenen oudossa tilanteessa, kun valmentaja Bill O’Brien vastaa myös joukkueen pelaajahankinnoista. Mies tekeekin hommaa oman työpaikkanssa eteen ja jotenkin tuntuu, että seuran pitkäaikainen kehittäminen ei ole aivan prioriteettien kärkipäässä. Joka tapauksessa hyökkäykseen tarvittavat avut on nyt saatu ja pelinrakentaja Deshaun Watson saa olla hieman paremmin rauhassa, kuin viime kaudella.

Joukkueessa laitahyökkääjistä suurimman vastuun tulee kantamaan jälleen DeAndre Hopkins ja juoksupeleihin löytyy monipuolisuutta pelaajavalikoimankin puolesta tarpeeksi. Puolustuksesta kannattaa seurata yhtä koko sarjan potentiaalista säkkitilaston voittajaa J. J. Wattia. Joka tapauksessa Texans vaatinee viimetingassa tehtyjen muutoksien takia muutamana viikon aikaa ennen parhaita suorituksiaan, mutta potentiaalia joukkueessa on valtavasti.

Saints omistaa yhden sarjan parhaista pelinrakentajista, Eli Drew Breesin. Joukkue on monessa paikassa nostettu jopa mestaruus suosikiksi, mutta nämä asetelmat taisivat kaatua Patriotsin viime päivien hankintojen seurauksena. Kuitenkin Saints on yksi Patriotsejen suurimmista haastajista. Laitahyökkääjistä joukkueessa suurimman vastuun kantanee Michael Thomas, jonka kädet Brees löytää kyllä aina kun ne ovat vapaina.

Tämän lisäksi joukkueesta löytyy erittäin mielenkiintoinen keskushyökkääjä Alvin Kamara, jonka läpimurtoa on jenkkifutispiireissä odotettu jo muutama vuosi, mutta ei se nyt ihan ole lähtenyt lentoon. Nyt kuitenkin kaikki viittaisi siihen, että 24-vuotias Kamara olisi paremmassa iskussa kuin koskaan ja harjoituskentiltä kantautuneet juorut ja harjoitusottelut antavat osviittaa siihen, että parempaa on luvassa. Kun tässä vaiheessa miehen osalta yli/alle linjat ovat aika lepposta tasoa kaivetaan siitä lisävedoksi kupongille seuraava kohde,

Alvin Kamaran juoksujaardit yli 56.5 jaardia @1.85

Koko ottelusta odotetaan melkoista pistejuhlaa, mutta ensimmäisen kierroksen otteluksi overin raja on melkoisen korkea. Kentälle raahataan kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta ja kun otetaan huomioon jälleen ensimmäisen kierroksen hankaluus, niin voikin käydä sellain, että pistejuhlat jää jälleen näkemättä. Ensimmäisen kierroksen ollessa kyseessä kuitenkin pidetään panokset edelleen sielä puolessa panoksessa ja odotellaan sinne nelos kierrokselle ennen täyden panoksen paukuttelua lapuille.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Saint - Texans: Alle 52.5 pistettä

1.94
100€ ilmaisveto
1.94
100% Bonus 100€ asti
1.94
100% Bonus 100€ asti
1.94
100% Bonus 100€ asti
1.92
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1.92
100% Bonus 200€ asti
1.92
100% Bonus 100€ asti
1.92
170€ Tervetulopaketti
1.91
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!