SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
New Jersey Devils – Carolina Hurricanes: Iskeekö Hurrikaani Prudential Centeriin?
  • Johannes
    Romu

New Jersey Devils – Carolina Hurricanes: Iskeekö Hurrikaani Prudential Centeriin?

julkaistu: 10.02.2019 16:54

Itäisen konferenssin Metropolin divisioonassa kohtaavat New Jersey Devils ja Carolina Hurricanes. Pelipaikkana toimii paholaisten kotiluola Prudential Center. Kiekko tippuu jäähän Suomen aikaa klo: 22:00 ja ottelu pelataan paikallista aikaa klo: 15:00.

Kotijoukkue New Jersey Devils päättää neljän ottelun mittaisen kotipelisarjansa Carolina -otteluun, joka on paholaisten B2B -otteluiden jälkimmäinen peli. Paholaisten pelilliset esitykset ovat noudattaneet tuttua kaavaa, kun joukkue on kärsinyt kotitappiot niin Los Angeles Kingsille (1-5), New York Islandersille (1-2rl) kuin eilen Minnesota Wildille (2-4).

Devilsin kausi päättyy tämän kauden osalta runkosarjaan. Paholaiset ovat pitäneet koko kauden huolta itäisen konferenssin kellariosastosta. Joukkue on tällä hetkellä itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä ja Metropolin divisioonan viimeisenä, 48 pisteellä.

Devilsin kautta on varjostanut ykköspyssy Taylor Hallin loukkaantuminen, joka on myös sivussa Carolina -ottelusta. Uusimpien tietojen mukaan Hall olisi vielä palaamassa loppukaudesta kokoonpanoon. Muita poissaolijoita ovat Sami Vatanen (puolustaja), Miles Wood (hyökkääjä) ja Stefan Noesen (hyökkääjä). Maalissa aloittaa eilen luukkua avannut Keith Kinkaid (89.62/3.18).

Vierasjoukkue Carolina Hurricanes jatkaa viiden ottelun mittaista vieraskiertuettaan. Hurrikaanit ovat vieraskiertueella kellistäneet niin Pittsburgh Penguinsin (0-4), Buffalo Sabresin (5-6ja) kuin viimeisimpänä New York Rangersin (0-3). Rangers -ottelun painoarvoa nostaa entisestään se tosiasia, että joukkue voitti ilman Sebastian Ahon tehoja. Aho toista iltaa tuskin ”kiikareilla” vetelee, ja viihdevetona haemme jo ruutiniksi iltapäiväotteluihin muodostuneen taitoniekan vähintään kahden pisteen iltapuhdetta.

Sebastian Aho tekee vähintään 2 pistettä @2.95 Unibet

» Pelaa kohdetta Unibetilla!

Carolina Hurricanesin hyvät otteet ovat nostaneet joukkueen taistelemaan tosissaan pudotuspelipaikasta. Kolmen ottelun voittoputkessa liitävät hurrikaanit ovat nousseet itäisessä konferenssissa yhdeksänneksi ja Metropolin divisioonan viidenneksi, 62 pisteellä. Eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on vain piste!

Carolina Hurricanes päättää viiden ottelun mittaisen vieraskiertueensa ylihuomenna Canadian Tire Centreen, missä joukkue kohtaa Ottawa Senatorsin.

Joukkueen kokoonpanosta puuttuu vain pitkäaikaispotilas Jordan Staal. Maalissa aloittanee edellisessä ottelussa nollapelin torjunut Petr Mrazek (89.84/2.72).

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella toisensa kaksi kertaa. Molemmat ovat voittaneet kotiottelunsa. Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, se on Carolina Hurricanes.

Carolina on viihtynyt New Yorkin talousalueella Rangers -ottelun jälkeen, joka helpottaa joukkueen valmistautumista Devils -otteluun. Devilsin pelattua eilen puntit tasoittuvat huomattavasti Carolinan vieraskiertueesta huolimatta.

Hurrikaaneille vapaapäivä tuli tarpeeseen, kun joukkue pelasi B2B -ottelut Buffaloa ja Rangersia vastaan.

Rod Brindamourin suojatit ovat saaneet nauttia vapaapäivästään ilman matkarasitusta, mikä tukee erinomaisesti joukkueen pelitapaa. Hurrikaaneilla on otteluun lähdettäessä kaiken lisäksi motivaatio, kun joukkue on nostanut itsensä hyvien otteiden ansiosta taistelemaan pudotuspelipaikasta. Hyvässä vireessä oleva Carolina Hurricanes lienee selkeä valinta tähän peliin.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Carolina Hurricanes

2.07
100% 100€
2.07
100% Bonus 100€ asti
2.07
100% Bonus 100€ asti
2.05
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.04
100% Bonus 100€ asti
2.04
100% Bonus 100€ asti