SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Napoli – Atalanta: Ei herkemmille betsareille!
  • Roland
    Nilsson

Napoli – Atalanta: Ei herkemmille betsareille!

julkaistu: 30.10.2019 17:09

Serie A:n arkikierroksella keskiviikkona saa sarjanelonen Napoli vastaansa sarjakolmosen Atalantan Stadio San Paololla.

Carlo Ancelottin miehistö on potkiskellut alkukaudella alakanttiin kotoisessa sarjassa, missä muutamat tasurit, harmittava vierastappio Juventukselle sekä järkyttävä kotitappio Cagliarille ovat pitäneet Partenopein ulkona aivan Serie A:n kiimaisemmasta kärjestä. Tänään tuotakin tilastoharhaa on sitten mainio tilaisuus kaunistella.

Ensi viikonvaihteen vierailu Stadio Olimpicolla kiusaamassa Romaa sekä ensi viikon Mestarien liigan pikauusinta kotona Salzburgia vastaan pitävät Ancelottin naaman kurtussa ja napolilaiset täystyöllistettyinä vähäksi aikaa. Itävaltalaisista ei pitäisi olla päänvaivaa Stadio San Paololla, kaatuihan Salzburg jo viikko sitten Red Bull Arenallakin. Romasta sen sijaan voi olla tikuksi Ancelottin takalistossa.

Gianpiero Gasperinin suojatit saivat viime viikolla rumasti selkäänsä Manchester Cityltä (1-5) Etihad Stadiumilla, mutta tyydyttivät sitten kotifaniensa tarpeita nylkemällä Udinesen peräti 7-1 Gewiss Stadiumilla, Bergamossa viime viikonvaihteessa.

Luis Murielin hattutemppu ja toisen kärkimiehen, Josip Ilicicin kaksi nyyttiä olivat illan parasta antia, vaikka unohtaa ei toki tietenkään sovi Mario Pasalicin ja Amad Traoren reppujakaan.

Kun muistetaan, että Muriel teki jo kaksi häkkiä ja Alejandro Gomez yhden viikko takaperin 3-3 -vierastasurissa Stadio Olimpicolla Lazion vieraana, on kaikille viimeistään selvää, että Atalanta taitaa maalinteon ja sen peleissä sattuu ja tapahtuu!

Kun Napoli ei liioin ole niitä kaikista useimmin kiikareita tuijottelevia jengejä, on syytä uskoa vahvasti, että tänään jälleen kerran Napolin ja Atalantan kohdatessa verkot repeää!

Jo parina viime kautena Partenopei on ollut erityisesti kotonaan Stadio San Paololla suurissa vaikeuksissa Atalantaa vastaan, missä otti takkiinsa kahteen otteeseen 1-2 -lukemin. Vastaavasti potut maksettiin kyllä takaisin sitten Gewiss Stadiumilla (2-1, 1-0)!

Tänään haetaan tähän keitokseen rohkeasti uuneja ja niitä on syytä olettaa tulevankin kahden aktiivisen joukkueen ottaessa yhteen!

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään yli 3.5 maalia

2.32
100% Bonus 200€ asti
2.32
100% Bonus 100€ asti
2.32
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2.32
170€ Tervetulopaketti
2.27
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.27
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.27
100% Bonus 100€ asti
2.25
100% Bonus 100€ asti
2.25
100€ ilmaisveto
2.25
100% Bonus 100€ asti