SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Mönchengladbach – Hoffenheim: Kuuden pisteen ottelussa pelissä europelipaikka
  • Ville
    Rahijärvi

Mönchengladbach – Hoffenheim: Kuuden pisteen ottelussa pelissä europelipaikka

julkaistu: 04.05.2019 12:06

Borussia Mönchengladbach menetti viime viikonloppuna elintärkeät sarjapisteet, kun se hävisi vieraspelinsä sarjapaikkansa puolesta taistelevalle Stuttgartille 1-0 lukemin. Siitä huolimatta ”Varsat” ovat vain kolmen pisteen päässä neljännellä sijalla majailevasta Eintracht Frankfurtista.

Mönchengladbachin olisi kuitenkin ehdottomasti kyettävä voittamaan jäljellä olevat ottelunsa, jotta paikka Mestarien liigassa avautuisi. Jos se häviää tänään Hoffenheimia vastaan, voi lopulta jopa paikka Eurooppa-liigassa olla vaakalaudalla

Mönchengladbachin nykyvire ei mairittele. “Die Fohlen” on peliotteidensa perusteella aivan eri joukkue kuin se, joka marssi voitosta voittoon vielä syyskaudella.  Dieter Heckingin ryhmä on onnistunut voittamaan vain kaksi edellisestä 11 Bundesliiga-ottelustaan eikä se ole onnistunut tekemään noissa otteluissa kertaakaan enemmän kuin yhden maalin. Syyskaudella M’Gladbach voitti yhdeksän ensimmäistä kotipeliään, mutta on nyt pelannut voitoitta kuusi peliä putkeen Borussia Parkilla.

Yksi syy luisuun on varmasti Mönchengladbachin kultakimpaleen Thorgan Hazardin heikko vire. Joukkueen toiseksi paras maalintekijä on osunut maalipuiden väliin viimeksi joulukuussa viime vuoden puolella Nürnbergia vastaan. Onko sydän enää mukana, sillä belgialaisen tiedetään siirtyvän kesällä Dortmundiin?

Mönchengladbach on kuitenkin pelannut hyvin kotonaan Hoffenheimia vastaan, eikä ole hävinnyt sinsheimilaisille kuuteen edelliseen peliin kotonaan (3 voittoa, 3 tasapeliä).

Tärkeä puolustava keskikenttämies Christoph Kramer on pelikiellossa, joten Oscar Wendt aloittanee hänen paikallaan aloituskokoonpanossa. Myös profiilihyökkääjä Lars Stindl on edelleen loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Hoffenheimin neljän pelin voittoputki tuli päätökseensä viime viikolla, kun joukkue jäi Wolfsburgin yliajamaksi 1-4 lukemin kotikentällään. 1-0 johtoasema suli Volkkareiden käsittelyssä. Melko uskomaton tilastokummajainen onkin, että Hoffenheim on menettänyt jopa 24 sarjapistettä tällä kaudella otteluissa, joissa se on mennyt ensin johtoon.

Hoffenheim ajaa takaa juuri Mönchengladbachia ja joukkueiden välinen ero on vaivainen yksi piste. Senpä vuoksi tämä ottelu on kriittinen kummallekin seuralle. Hoffen kaksi viimeistä peliä on Werder Bremeniä ja Mainzia vastaan, joten Julian Nagelsmannin poppoolla on erinomainen sauma europeleihin, jos se vain voittaa loput pelinsä.

Hoffenheim on hävinnyt vain Frankfurtille 13 viimeisimmässä vieraspelissään, mutta toisaalta kolme kuudesta edellisestä matkapelistä on päättynyt tasuriin.

Keskikenttäpelaaja Kerem Demirbay on taas käytettävissä, huilattuaan edellisen pelin korttitilin täyttymisen vuoksi. Brassihyökkääjä Joelinton parantelee yhä nilkkavammaansa, eikä todennäköisesti pelaa tänään.

Molemmat joukkueet ovat paineen alla ja tarvitsevat pisteitä, yltääkseen Eurooppan ensi kaudeksi, mikä lupailee kovaa taistelupeliä. Joukkueiden keskinäinen lähihistoria puoltaa Mönchengladbachin menestystä. Gladbachin rosteri on myös nimekkäämpi kuin vierasjoukkue Hoffenheimin.

Hoffenheimin ikävä piirre on se, että joukkue on osoittautunut äärimmäisen hankalaksi veikattavaksi arvaamattomuutensa vuoksi. Se on tällä kaudella menettänyt voiton jopa 11 ottelussa jota se on johtanut.

Ottelu päättyy tasapeliin @3,95 Coolbet

» Pelaa kohdetta coolbetillä

Tasapeli on erittäin lähellä tänään ja se on kertoimiensa puolesta oiva pelikohde. Maltillisemman riskin/tuoton ystäville Hoffenheim DNB tarjoaa houkuttelevamman vaihtoehdon.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Hoffenheim Draw No Bet

1,88
100% Bonus 100€ asti
1,88
100% Bonus 100€ asti
1,88
100€ ilmaisveto
1,87
100% Bonus 100€ asti
1,83
170€ Tervetulopaketti
1,83
100% Bonus 100€ asti
1,83
100% Bonus 200€ asti