SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Manchester U – PSG: Saako vieraat tärkeän vierasmaalin?
  • Roland
    Nilsson

Manchester U – PSG: Saako vieraat tärkeän vierasmaalin?

julkaistu: 12.02.2019 13:12

Mestarien Liiga jatkuu Old Traffordilla, missä Manchester United kohtaa neljännesvälierien avausosassa Paris Saint-Germainin. Toinen osa pelataan maaliskuun kuudes päivä Parc des Princesillä.

Jos tätä otteluparia olisi pitänyt puntaroida viime syksynä, ei olisi ollut kahta sanaa siitä, olisiko Jose Mourinhon aikakaudella Unitedista ollut vakavasti uhkaamaan PSG:tä?

Turskamaan Ole-Gunnar Solksjaerin hypättyä puikkoihin on ManUn kurssi kääntynyt ja Brittiliigan peleissä on 11 ottelua tuottanut kymmenen voittoa ja yhden tasurin yhteismaalein 28-7.

Paul Pogba on ampunut noista maaleista kahdeksan nyyttiä, joista kolme pilkuista. Marcus Rashford on ollut toiseksi tehokkain kuudella kaapillaan.

Viikonloppuna Fulhamin vastaan Solksjaer lepuutti puolta avauskokoonpanon miestään, mutta kaatoi varamiehisenäkin Fulhamin vieraissa selvästi. Pogba latoi kaksi joukkueensa kolmesta osumasta.

Kaikella kunnioituksella ManUn kelkankääntymiselle, kansainvälisistä otteluista Solsjaerin komennuksessa ei ole vielä minkäänlaista vertailupohjaa, joten niiden kaikkinainen puntarointi on pelkkää spekulaatiota.

ManU tekee alle 1.5 maalia @1.76

» pelaa kohdetta unibetilla

Isot otsikot ovat kirkuneet PSG:n ongelmista sen hyökkäyspäässä, kun illan pelin joutuvat jättämään väliin niin Neymar kuin Edinson Cavani.

Vierailla on toki värkeissä varaa istuttaa näiden maagisten jalkojen tilalle himmeämpiäkin tähtiä, jotka olisivat avauksessa lähes missä tahansa muussa seurassa. Väistämättä kaikki kulminoituu kuitenkin yhteen pelaajaan: Kylian Mbappen on oltava iskussa upeine oivalluksineen. Nuorukaisella on kyky ratkaista yksinään otteluita ja Thomas Tuchel onkin tänään varsin luottavainen siihen, että näin tulee käymäänkin.

Viime kauden jälkeen PSG:n peräsimeen siirtynyt Tuchel on onnistunut edeltäjäänsä paremmin tasapainon luomisessa hyökkäyksen ja puolustuksen välillä.

Toisinsanoen PSG:n ei ole aikaisemmista vuosista poiketen tarvinnut enää tällä kaudella tehdä useampaa maalia otteluita voittaakseen sen puolustuspelaamisen ollessa vähän sitä sun tätä, kun Tuchelin suojatit ovat vihdoin oivaltaneet, että yksikin maali riittää ottelun voittamiseen.

Ottelussa tehdään alle 1.5 maalia @4.50

» pelaa kohdetta unibetilla

Toki PSG tottakai pelaa yhä viihdyttävää ja hyökkäysvoimaansa perustuvaa futista, mutta kukapa olisi esimerkiksi viime kaudella vielä uskonut, että miljardöörikerhon kotipeleissä Parc des Princesillä on jo tässä vaiheessa kautta nähty ainoastaan yksi osuma ja nuo kaikki pelit ovat silti päättyneet kotivoittoihin? Toulouse, Nantes ja nyt ihan tuoreimpana Bordeaux ovat kukistuneet noilla lukemilla.

Viikonvaihteessa Bordeaux’n verkkoon PSG:n ainokaisen iski pilkulta Cavani ennen loukkaantumistaan.

Rolle-setä lähtee siitä, että PSG lähtee tavoittelemaan tärkeää vierasmaalia vastaiskuja kytäten, missä vikkelälle Mbappelle yritetään pelata palloja. Jos nuorukainen onnistuu aikaisessa vaiheessa maalinteossa, saattaa lukemat revetä ManUn joutuessa avaamaan peliään.

Kylian Mbappe tekee maalin @2.50

» pelaa kohdetta unibetilla

Muussa tapauksessa vähäiset maalimäärät ovat enemmän kuin todennäköiset ja niistä saatavat korkeat kertoimet ihmetyttävät suuresti.

Betsafe tarjoaa uusille asiakkaille 20 euron ilmaisen livevedon Mestarien liigan otteluun + ensitalletusbonuksen

» Siirry Betsafelle!

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään alle 2.5 maalia

2.20
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2.19
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.19
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.17
100% Bonus 100€ asti
2,17
100% 100€
2,17
100% Bonus 100€ asti
2.15
100% Bonus 200€ asti
2.15
100% Bonus 100€ asti
2.15
100% Bonus 100€ asti
2.05
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti