SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Ville
    Rahijärvi

Manchester City – Manchester United: Kauden ensimmäinen Manchesterin derby mitellään Etihadin iltavalaistuksessa                   

julkaistu: 07.12.2019 05:55

Manchester City on voittanut kaksi viimeisintä Valioliigan mestaruutta, mutta nyt mestaruusjahti uhkaa hyytyä jo ennen vuodenvaihdetta. Tämä seikka toimineekin varmasti pontimena Pep Guardiolan ryhmälle, kun se saa  vastaansa lauantai-iltana naapuriseura Manchester Unitedin. Cityn ero Liverpooliin on silti edelleen 11 pistettä, joten joukkueen pysyttävä kierroksesta toiseen voittojen tiellä pitääkseen itsensä kamppailussa mukana.

Tiistaina “Cityzens” voitti Burnleyn helpohkosti 1-4 ja säilytti kolmossijansa sarjassa. Tämän kauden seitsemästä kotiottelustaan Etihad Stadiumilla se on voittanut viisi ja hävinnyt sekä pelannut tasan kertaalleen. Maaliero kotona on 21-6. Kaikki kilpailut mukaan luettuna City on nyt pelannut neljä peliä tappioitta sen jälkeen kun se hävisi Poolille Anfieldilla.

Oleksandr Zinchenko on hyvin todennäköisesti poissa vahvuudesta, eikä Sergio Agueron pelikunnostakaan ole takeita, sillä hyökkääjä huilasi jalkavamman vuoksi Burnelytä vastaan. Guardiola saattaa kierrättää avauskokoonpanoaan jonkin verran sillä Cityllä on edessä vielä yksi Mestarien liiga-kamppailu, joka tosin on sille käytännössä merkityksetön.

Tällä kaudella on näyttänyt jo muutaman kerran siltä, että, Manchester United-luotsi Ole Gunnar Solskjaer olisi ottelun alla jo matkalla kilometritehtaalle, ja jonka jälkeen sitten United on äitynyt huippusuoritukseen. Näin oli viimeksi keskiviikkona, kun Tottenham saapui Old Traffordille vierailulle. United pelasi kauden parhaan ottelunsa ja se sai isosta voitosta varmasti lisäitseluottamusta kauden ensimmäistä paikallisottelua varten. Spurs-voitto nosti punaiset paholaiset Valioliigan kuudennelle sijalle.

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1,83 Betsson

» Pelaa kohdetta Betssonilla!

Yksi kehityskohde ManUn pelissä on eittämättä vieraspelaaminen. Seitsemästä vierasmatsistaan se on voittanut ainoastaan yhden. Tappioita ja tasapelejä on kertynyt kolme. United on pelannut nyt kolme viimeisintä peliä vieraissa ilman voittoja kaikki kilpailut mukaan lukien.

Nemanja Maticin, Anthony Martialin ja Paul Pogban pelikunto selviää vasta lähempänä H-hetkeä.

Viime kaudella City voitti kummatkin paikallispelit Unitedia  kahden maalin marginaalilla ( 3-1 ja 0-2). Viime vuosina vierailijat ovat pärjänneet Manchesterin derbyissä hyvin. Ennen viime kautta United ehti pelata kolme ottelua Etihadilla tappioitta, joista voitti vieläpä kaksi.

Manchester City ei ehkä ole ollut aivan viime kauden vedossa toistaiseksi, mutta se on silti dominoinut useimpia pelejään. Lauantai-iltanakin vastaan asettuu joukkue, joka ei ole pelaajamateriaaliltaan eikä valmennukseltaan samaa kaliiberia. ManU on hävinnyt kolme vieraspeliä viidestä edellisestään. Esitys esimerkiksi Sheffield Unitedia vastaan oli sen verran ponneton, että toiseen samanlaiseen punapaidoilla ei ole varaa Etihadilla.

Manchester City tekee yli 2,5 maalia @NetBet

» Pelaa kohdetta netbetillä

City saa vuorokauden enemmän valmistautumisaikaa paikallismatsiin ja United ei ole esiintynyt hyvin tällä kaudella vieraskentällä. Solskjaerin joukkue luottaa vastaiskupelaamiseen, mutta se ei toiminut viime keväänäkään, eikä viitteitä ole, että homma toimisi tälläkään kertaa.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Manchester City -1,5 Asian Handicap

1,96
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,96
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1,94
100% Bonus 100€ asti
1,89
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1,89
100% Bonus 100€ asti
1,89
100% Bonus 200€ asti
1,89
170€ Tervetulopaketti
1,86
100€ ilmaisveto
1,86
100% Bonus 100€ asti