SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Lukko – SaiPa: Jatkuuko raumalaisten voittoputki?
  • Roland
    Nilsson

Lukko – SaiPa: Jatkuuko raumalaisten voittoputki?

julkaistu: 10.10.2019 01:39

Lukko kohtaa SaiPan Äijänsuolla Kivikylän Areenalla torstaina Liigassa. Molemmat joukkueet ovat tulessa tällä viikolla kahdesti. Raumalaiset kohtaavat kaksi päivää myöhemmin KalPan Niiralan montussa, kun taas SaiPa matkustaa lauantaina puolestaan Ässien vieraaksi Isomäkeen.

Liigakolmosena 19 pisteellä olevat isännät ovat viiden ottelun voittoputkessa ja edellisen tappion se koki sarjakärki Tapparaa (1-4) vastaan kotiluolassaan kolme viikkoa sitten. Kirvesrintojen lisäksi raumalaiset ovat hävinneet tällä kaudella vain liiga-avauksessa Ässille (1-2) Isomäellä.

Lukon senttereistä Pathrik Westerholm on kolmen ottelun pisteputkessa ja on rohmunnut noissa peleissä kaksi reppua ja kuusi pistettä. Ruotsalaissentterin laituri kaksoisveli Pothus on latonut kahdeksassa pelissä rautaiset kuusi nyyttiä ja yhdeksän pistettä, joilla johtaa Lukon sisäistä pistepörssiä. Ykkössentteri Justin Danforth tulee kakkosena kahdella byyrillä ja kahdeksalla pinnalla.

Viimeistä edelliseltä sijalta löytyvä SaiPa on kerännyt pisteitä Lukkoa kymmenen vähemmän, eikä sen esitykset ole juurikaan olleet viime aikoina kovinkaan mairittelevia. Sputnik on ottanut nokkiinsa kahdessa peräkkäisessä ottelussaan ja takkiin on tullut neljästi viidessä edellisessä pelissä.

SaiPa on tehnyt viidessä viime pelissä vain seitsemän osumaa Timo Iso-Mustajärven jatkoajalla ampuma rankkariosuma HIFK:ta vastaan mukaanlukien.

Vieraiden kultakypärää kantaa kaksi reppua ja kuusi pinnaa tehtaillut Tomas Zaborsky. Illan ottelussa ”oman koiran” pureminen voi tulla myös kyseeseen, sillä SaiPan hyökkääjistä viisi pinnaa (1+4) takonut Teemu Ramstedt kiekkoili vielä toissa kaudella Lukossa.

SaiPa on ollut Lukolle tikkuna takalistossa jo pidempään, sillä raumalaiset eivät ole kukistaneet Sputnikia kertaakaan viidessä edellisessä kohtaamisessa. SaiPa on voittanut seitsemän kahdeksasta joukkueiden viime väännöissä.

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - Kyllä

2.10
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.10
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.10
100% Bonus 100€ asti
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
100€ ilmaisveto
2.08
100% Bonus 100€ asti
1.93
100% Bonus 200€ asti
1.93
100% Bonus 100€ asti
1.93
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1.93
170€ Tervetulopaketti