SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Lukko – JYP: Pudotuspelit starttaa Äijänsuolla!
  • Roland
    Nilsson

Lukko – JYP: Pudotuspelit starttaa Äijänsuolla!

julkaistu: 16.03.2019 13:40

”Sääliplayoffsien” avauskierroksella Äijänsuolla Kivikylän Areenalla ovat vastakkain Lukko ja JYP. Joukkueet kohtaavat uudelleen Hippoksella heti seuraavana päivänä. Toiselle kierrokselle selviytyy kahdella voitolla.

Runkosarjan seitsemänneksi sijoittunut Lukko oli varmistanut paikan pudotuspeleissä jo vuonna nakki ja makkara. Lähinnä runkosarjan viimeisissä peleissä epäselvää oli vain se, onnistuuko se nousemaan kuuden parhaan joukkoon ja välttämään säälipleijarit sekä toisekseen, mikä joukkue tulee sen avausvastustajaksi.

Päätöskierroksella Lukko kaatoi Ilveksen 5-2 Hakametsässä pitäen ensinnäkin Tupsukorvat takanaan välttäen SaiPan kohtaamisen sekä elätteli vielä toiveita kuudennesta sijasta. HIFK nimittäin ratkaisi vasta päätöserässä pelin edukseen Ässiä vastaan.

Arttu Ilomäen johtama ykkönen oli Lukon syömähammas Ilvestä vastaan. Maestro itse passasi kaksi reppua ja Heikki Liedes osui kahdesti nostaen koko kauden maalisaldonsa kuuteen osumaan.

JYP hinasi Risto Dufvan ohjauksessa itsensä Liigan häntäpäästä pudotuspeleihin, mikä oli seuran alkuperäinen tavoitekin, kun Dufva hyppäsi kesken kauden Lauri Merikiven pallille tuomaan ryhtiä keskisuomalaisiin. Kaukana ei tosin ollut sekään, että Sport olisi mennyt kovaa ohi, mutta pohjalaiset jäivät lopulta vain pisteen päähän.

Runkosarjan loppu sujui JYPiltä kaikkea muutakuin vakuuttavasti lukuunottamatta päätöspeliä, missä se kaatoi KooKoon 5-4 rankkareilla ”vanhan herran” Eric Perrinin niitattua vieraille pari kassia rankkareista. Aiemmissa neljässä ottelussa JYP nauttikin sitten tappion karvasta kalkkia.

Runkosarjassa joukkueet tasasivat voitot 2-2 ja yhteismaalit olivat niissä 15-16. Lukon tehokkaimmat maalarit olivat Toni Koivisto (3), Ilomäki (3) ja Janne Keränen (2). JYPin maaliseppoina häärivät puolestaan Perrin (3), Robert Rooba (3), Jarkko Immonen (2) ja Mikko Mäenpää (2).

Lukko hävisi kolme viimeisintä kotipeliään runkosarjassa, mutta vastaavasti sen ei tarvinnut ottaa noissa otteluissa yhdessäkään ns. pakkovoittoa. Raumalaiset veivät tuoreimman kohtaamisen selvästi JYPiä vastaan Hippoksella helmikuussa ja aiheuttivat sen lisäksi Kärpille vuosituhannen rumimman tappion (8-1) Äijänsuolla paria viikkoa aiemmin. Jos noilla näytöillä ei saa Lukkoa suosikiksi, niin millä sitten?

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Lukko

2.17
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 40€ asti
2.14
100% Bonus 100€ asti
2.14
100% Bonus 100€ asti
2.10
100% Bonus 200€ asti
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
200€ voitontehostus
2.08
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.02
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!