SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Lokomotiv – Jokerit: Neljäs peräkkäinen kerta toden sanoo, narrit?
  • Roland
    Nilsson

Lokomotiv – Jokerit: Neljäs peräkkäinen kerta toden sanoo, narrit?

julkaistu: 26.12.2019 14:44

Kolmesti peräkkäin kuukauden sisään ja viimeksi viikko sitten illan vieraansa Hartwall Arenassa lyönyt Lokomotiv kohtaa Jokerit viidettä kertaa tällä kaudella KHL:n Läntisen konferenssin taistelupukarien välisessä kamppailussa Arena 2000-hallissa, missä narrit leipoivat isäntiään syyskuussa lättyyn peräti 4-1.

Sittemmin tosiaan jaroslavlilaiset kaatoivat narrit ensin 4-1 ja sitten kahdesti rankkareilla (3-2vl, 5-4vl) Helsingissä. Silti Jokerit on illan isäntiään sarjataulukossa kolme pinnaa edellä kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Neljä edellistä otteluaan ja viisi kuudesta pelistään voittaneet Mike Pelinon suojatit kohtaavat kahdessa seuraavassa pelissä molempien konferenssien kärkijengit, kun Lokomotiv piipahtaa ensin sunnuntaina Bars Kazanin vieraana ja jatkaa siitä tiistaiksi Moskovaan testaamaan TsSKAn nykyvireen.

Lokomotiv on kaatanut kahdesti niukasti viime peleissään Severstalin ja kohtaa siis nyt viikon sisään toistamiseen narrit, joten Pelino on saanut viime aikoina hakea enemmän tai vähemmän pudotuspelimaista pelituntumaa, niinpä myös ottelut ovat olleet äärimmäisen tasaisia.

Lokomotivista tehokkaimmin on esiintynyt viime peleissä Stephane Da Costan johtama kentällinen laidoillaan Magnus Pääjärvi ja Yegor Averin. Ruotsalainen on latonut kahdessa pelissä kolme uunia, ketjun muun kaksikon tyytyessä kolmeen maalisyöttöön sierainparia kohden.

Magnus Pääjärvi tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.75 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Jokereilta ovat yhä sivussa sen hyökkääjistä Nicklas Jensen ja Saku Mäenalanen sekä puolustuksesta kautensa lopettamaan joutunut Oliver Lauridsen ja Alex Grant, joka puolestaan on ulkona tämän kalenterivuoden lopuista narrien peleistä Sveitsin Davosissa pelattavan Spengler Cupin takia, koska luutii käkikellomaassa Kanadan maajoukkueessa.

Grant on ollut tärkeä palanen Jokerien alakerrassa, joka on saanut narrien tämän kauden ehdottoman ykköspakin, Mikko Lehtosen puhkeamaan rinnallaan kukkaan. Jälkimmäinen haki vielä alkukauden itseään, kunnes parivaljakko istutettiin yhteen ja heti synkkasi.

Kokonaisuutena Jokerien peli loksahti käyntiin kauden aikana joukkueen hitsautuessa lopullisesti yhteen vierasreissuillaan, missä löysi itseluottamuksensa voittoputkiensa myötä, eikä muutamat yksittäiset loukkaantumisista johtuneet vastoinkäymiset enää kaataneet joukkuetta ja ailahtelevaisuudestakin hyvien pelien jälkeen päästiin pikkuhiljaa eroon.

Yhtäkaikki kahdessa edellisessä pelissä tuli viimeistään varsin selväksi, ettei Antti Niemestä ole pitkässä juoksussa saati tiukoissa tosipeleissä ns. voittavaksi veskariksi, vaikka kauden toisen voittonsa vihdoin Janis Kalninsin poissaollessa saavuttikin viimeksi heikkoa Dinamo Riikaa vastaan. Jos Rolle-setä olisi narrien GM Jari Kurrin pöksyissä, olisi latvialaiselle hommattuna ja äkkiä kilpailukykyisempi sparraaja.

Jokereilla ennen joulua näkyneet yksittäisten ottelujen sisällä sattuneet retkahdukset ja yllättävät nousut menevät puolestaan henkisen ja fyysisen väsymyksen piikkiin, jotka toivottavasti ovat voitettu kanta muutaman perheiden parissa vietettyjen joulupäivien jälkeen.

Jos Lokomotivilla löytyy Pääjärvessä maaliputkessa oleva hyökkääjä, on Jokereissa samanlaisia latuja tällä hetkellä hiihtelevä veijari. Hienon kauden pelannut jenkkihyökkääjä Brian O’Neill on osoittautunut luottamuksen arvoiseksi lisävihjeeksi jo useammassa ottelussa, eikä Rolle-setä jätä betsaamatta kolmesti kahdessa viime pelissään punalamppua sytyttänyttä sympaattista ja äärimmäisen taitavaa jenkkiä tälläkään kertaa!

Brian O’Neill tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Jokerit oli jo viikko sitten joukkueiden kohtaamisessa parempi, vaikka lopulta rankkareilla tappion karvasta kalkkia joutui mielelläänkin. Yhtäkaikki, tasaisessa parissa maalivahtipeli ja erikoistilanteet nousevat ratkaisevaan rooliin tänään ja niiden puolesta vierasvoitto viimeistään jatkoilla ja/tai rankkareilla on markkinoilla saatavilla kertoimilla ehdottomasti betsattavissa.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Jokerit ML

2.10
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.10
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.10
100% Bonus 100€ asti
2.02
100% Bonus 100€ asti
2.02
100% Bonus 100€ asti
2.02
100€ ilmaisveto
2.02
170€ Tervetulopaketti
2.02
100% Bonus 100€ asti
1.98
100% Bonus 200€ asti
1.98
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)