SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Toimitus

Liverpool – Tottenham: Jatkaako Liverpool lentoaan Anfieldillä

julkaistu: 27.10.2019 14:54

Tänään Anfieldillä pelataan suurten panosten ottelu, kun kotijoukkue taistelee mestaruudesta ja vierasjoukkueen manageri Mauricio Pochettino työpaikastaan. Edelliseen lauseeseen tulikin summattua oikeastaan molempien joukkueiden alkukauden suorittaminen. Liverpool on esittänyt jopa ajoittain ylivoimasia otteita ja Tottenham on ollut välillä aivan karmaisevan heikko.

Anfield on legendaarinen paikka pelata ja siitä puhutaan paljon aivan syystäkin. Katsomot ovat lähellä kenttää ja tunnelmaa stadionilta ei puutu. Siitä pitävät huolen sarjan ehkä kiihkein faniryhmä. Kenttä on ainoastaan 101 metriä pitkä, eli neljä metriä normaalia lyhyempi, mikä lisää pelin tempoa aina vähän itsestäänkin. Stadion on myös kova pyörittämään tuulta ja kun Liverpoolissa ollaan, niin tuulta yleensä myös löytyy. Tänäänkin ottelun aikana ennusteen mukaan tuulilukema on noin kuusi metriä sekunnissa.

Anfieldillä siis sattuu ja tapahtuu oikeastaan aina ja tämä sopii mainiosti Kloppin pelitapaan. Kotijoukkueen manageri onkin tunnettu siitä, että miehen pelitavassa pelaajan täytyy tehdä kaiken aikaa itsenäisiä päätöksiä ja peli saa rauhassa hieman rönsyillä. Toisin sanoen varsinkin vastustajan päässä jokaisella pelaajalla tuntuu olevan vapauksia tehdä hieman mitä vaan ja se on näyttänyt sopivan joukkueelle paremmin kuin hyvin.

Liverpoolilta sivussa ovat tänään Xherdan Shaqiri ja Nathaniel Clyne. Heidän lisäksi Joel Matipin polven pelikunto selviää vasta ennen ottelua tehtävissä testeissä. Parhaatkin ennusteet ovat olleet sitä luokkaa, että mies on 50% varmuudella pelikunnossa, eli käytännössä Matipin pelaamista on turha veikkailla suntaan tai toiseen.

Vierasjoukkue Tottenham aloitti kautensa heti todella epätasaisesti. Joukkue saattaa edellisellä viikolla pelata tasan Mnchester Cityä tai Arsenalia vastaan ja sen jälkeen hävitä Newcastlelle. Todellisia pohjakosketuksiakin kauteen on mahtunut jonkin verran ja kaikki oikeastaan ihan viime viikkoihin. Mestareiden liigan nöyryyttävää 2-7 tappiota Bayernille on seurasi 3-0 tappio Brightonille ja tämän jälkeen Watford haki vielä vieraspisteen joukkueelta, eli viime ajat eivät ole olleet hyviä, vaikka edellinen ottelu päättyikin 5-0 murskavoittoon Crvena zvezdan kustannuksella.

Tottenhamin maalilla aloittaa tänään Paulo Gazzaniga, sillä Hugo Llorisin kyynerpää on sökönä ja mies palaa maalinsuulle vasta joulukuun loppupuolella. Myös Ryan Sessagonin meno näytti harjoituksissa vielä siltä, että pelaaminen millään tasolla tänään vaatisi melkoisen määrän droppeja, joten mies on suurella todennäköisyydellä sivussa tämän päivän karkeloista.

Tämän kauden Tottenhamin pelaamista on leimannut hieman asioiden tapahtuminen yllätäin. Kaikki tuntuu olevan ihan hyvin, mutta hetken päästä kahdeksan miestä onkin eksynyt pallon yläpuolelle ja pallon menetyksen seurauksena Danny Roselle nousee keltainen kortti tai pallo on omassa verkossa. Tai omassa päässä yksittäisessä hyökkäyksessä kukaan ei varioi vastustajia, vaan viisi ammattimiestä katselee palloa ja vastustaja notkuu maalin edessä vapaana siirtämässä palloa maaliin. Voitaisiko siis sanoa, että peli on huolimatonta ja hieman jopa kuritonta.

Tänään Anfieldillä Liverpoolin illassa on vain yksi suosikki. Kertoimet ovat tänään kuitenkin mielestäni vähän liiankin hyvin kohdillaan ja tämän vuoksi ainakin oma panokseni jää normaalia pienemmäksi. Ottelun maaliodottama on mielestäni jonkun kymmenyksen jopa kolmen maalin yläpuolella, mutta siinä kertoimet ovat liian hyvin kohdillaan. Etsinkin omaksi kohteekseni aasialaisen tasoituksen puolelta.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Liverpool AH -1.25

2.14
100% Bonus 100€ asti
2.14
100% Bonus 100€ asti
2.14
100€ ilmaisveto
2.14
100% Bonus 100€ asti
2.12
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.12
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.