SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Ville
    Rahijärvi

Liverpool – Manchester City: Valioliigan suurimmat mestarisuosikit kalistelevat sapeleitaan Anfieldilla

julkaistu: 09.11.2019 00:19

Tiistainen 2-1 voitto Genkistä vei Liverpoolin erittäin lähelle jatkopaikkaa Mestarien liigassa. Jürgen Kloppin valitsema kokoonpano osoitti, että joukkueen päätähtäin oli jo asetettu sunnuntain huippuotteluun Manchester Cityä vastaan.

Viime viikonloppuna Pool ositti luonnetta nousemalla Aston Villan vieraana maalin takaa 1-2 voittoon aivan viime hetkillä ja ero Cityyn säilyi kuudessa pisteessä. Tähän mennessä Liverpool ei ole vielä menettänyt ainuttakaan pistettä Valioliigassa kotikentällään. Viidessä kotipelissä se on paukuttanut 14 maalia ja päästänyt vain viisi omiin.

Liverpool tekee yli 1,5 maalia @1,96 NordicBet

» Pelaa kohdetta Nordicbetillä!

Sadio Mane tekee ottelun ensimmäisen maalin @7,00 NordicBet

» Pelaa kohdetta Nordicbetillä!

Joel Matip ja Xherdan Shaqiri ovat pitkäaikaispotilas Nathan Clynen lisäksi varmuudella sivussa sunnuntain ottelusta. Jordan Hendeson saattaa toipua pelikuntoon sunnuntaiksi.

Sekava ja poikkeksellinen ilta Mestarien liigassa Atalantan vieraana olisi ollut todennäköisesti selvästi mutkattomampi Manchester Citylle, mikäli Gabriel Jesus olisi naulannut Cityn 0-2 johtoon rangaistuspotkusta ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä. Sen sijaan Atalanta tuli toisella jaksolla tasoihin ja ottelu lopussa puolustaja Kyle Walker joutui vetämään maalivahdin hanskat käteensä, Claudio Bravon nähtyä punaista kymmenen minuuttia ennen loppua.

City on voittanut viidestä pelaamastaan Valioliigan vierasottelusta neljä ja sen maaliero vieraissa on komea 15-5.

David Silva ei ole pelikunnossa, mutta isoin murhe vieraille on maalivahti Edersonin loukkantuminen Mestarien liigan ottelussa Atalantaa vastaan. Valmentaja Pep Guardiola vahvisti brassiveskarin olevan sivussa sunnuntaina.

Manchester City vei Liverpoolilta neljä pistettä viime kaudella Valioliigassa ja tämä teki ratkaisevan eron joukkueiden välille sarjataulukossa. Liverpool ehti voittaa Cityn kotonaan kuudesti peräkkäin, mutta viime kaudella Anfieldilla päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Tämän kauden alussa Community Shieldissä City oli vahvempi rankkarien jälkeen 1-2 lukemin.

Kyseessä on ehdottomasti koko Valioliiga-syksyn isoin ottelu, kun kaksi suurinta mestarisuosikkia kohtaavat sunnuntai-illan huippuottelussa. Joukkueiden välillä on nyt kuusi pistettä ja mestaruustaistelu syttyy aivan uudenlaisin liekkeihin mikäli “Cityzens” onnistuu kairaamaan voiton. Toisaalta, jos Pool ottaa voiton, kasvaa ero jo hurjalta tuntuvaan yhdeksään pisteeseen.

Liverpool on vahvimmillaan juuri kotona ja se sai yhden päivän enemmän valmistautumisaikaa verrattuna Cityyn. Lisäksi Cityä rasitti matka Milanoon, kun Pool sai pelata tiistain ottelunsa kotona.

Viime kaudella Guardiolan City lähti hakemaan 0-0 tulosta Anfieldilta ja saikin sen. Nyt vieraiden alakerta on loukkaantumisten myötä haavoittuvaisempi, joten voi olla että katalaaniluotsi virittää joukkueelleen hyökkäysvoittoisemman taktiikan. Ja miksipä ei valitsisi. Liverpool ei ole onnistunut pitämään maaliaan puhtaana kotonaan vielä kertaakaan tällä kaudella.

Näiden joukkueiden kohtaamisissa on tehty usein reilusti maaleja. Seitsemästä edellisestä yhteenotosta jopa viidessä on tehty vähintään kolme maalia.

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia @1,61 NordicBet

» Pelaa kohdetta Nordicbetillä!

Liverpool lähtee pienten marginaalien otteluun hienoisena suosikkina, eikä Andieldin hornankattila tule olemaan helppo paikka Citylle. Ottaen huomioon Cityn poissaolijat ja Liverpoolin kovan kotirekordin, on jo yli 2,5 pinnassa huitelevat kotikertoimet kokeilemisen arvoisia.

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Liverpool

2,72
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,70
170€ Tervetulopaketti
2,70
100% Bonus 100€ asti
2,70
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2,70
100% Bonus 200€ asti
2,70
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2,65
100% Bonus 100€ asti
2,60
100€ ilmaisveto