SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Liverpool – Chelsea: UEFA Super Cupin pytty jaossa
  • Toimitus

Liverpool – Chelsea: UEFA Super Cupin pytty jaossa

julkaistu: 14.08.2019 16:50

Tänään Istanbulin Vodafone Parkilla panoksena on Super Cupin pytty, kasa kunniaa ja miljoona puntaa rahaa, kun vastakkain asettuvat Liverpool ja Chelsea.  Vodafone Parkin stadionin hybridiruoholle on piirretty viivat UEFA:n suositusten mukaan ja Istanbulin helle takaa ottelulle parhaat mahdolliset lähtökohdat.

Liverpool aloitti Valioliigan voittaen nousijajoukkue Norwichin näytöstyyliin. Ekalla jaksolla taululle lapioidut 4-0 lukemat eivät jättäneet mitään arvailujen varaan. Norwich sai oman lohtunsa, kun Teemu Pukki latasi taululle loppulukemat 4-1.

Viime vuoden hopeamitalistit ovat siis jälleen tuttuun tyyliinsä alkukaudesta vahvassa vedossa ja lähtevät tänään otteluun ansaittuna suosikkina, vaikka maalivahti Alisson onkin loukkaantuneena vielä kuukauden päivät. Myös Clyne on poppariosastolla loukkaantumisen vuoksi ja Keitan pelaaminen on epävarmaa kolhujen takia.

Chelsea lähtee otteluun ilman van Kinkeliä, Loftus-Cheekiä, Hudson-Odoita ja Jamesia. Myös Kanten ja Rudigerin pelaamisen todenäköisyys on kuulemma 50%. Varsinkin Kanten puuttuminen kentältä olisi valtava takaisku, kun vastustaja tuo kentälle varmaan vaarallisimman hyökkäyskolmikon, mitä brittien saarilta löytyy.

Chelsean Valioliigamyräkät alkoivat vierasottelulla Manchester Unitedia vastaan ja mikäli joukkueella ei olisi ollut mukana karttaa ja kompassia, ei joukkue olisi todenäköisesti osannut pelin jälkeen kotiin ollenkaan. 4-0 turpasauna oli kaikkea muuta, kuin mitä jo ennen kautta arvosteltu miehistö kaipasi kauden avauksesta. Mateo Kovacic onkin tänään jälleen kovan paikan edessä keskikentän keskustassa, sillä hänestä joukkue odottaa jonkin sortin pelastaajaa tälle kaudelle.

Liverpool lähtee otteluun selkeänä suosikkina ja Chelsea joutuu tyytymään altavastaaja jalkapalloon ja kokeilee vastahyökkäyksistä saada jotain aikaiseksi. Vaikea uskoa viime esityksen jälkeen sinisten nousuun näin lyhyellä aikavälillä. Varsinkin, kun välissä on matkattu Istanbuliin ja pidetty poikkeuksellisen paljon pressitilaisuuksia. Sen takia valintamme on seuraava.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Liverpool AH -1.0

2.17
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2.12
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.12
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.11
100% Bonus 100€ asti
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
100€ ilmaisveto