SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Ville
    Rahijärvi

Liverpool – Chelsea: Haihtuvatko isäntien haaveet mestaruudesta jälleen Chelsean käsittelyssä?

julkaistu: 14.04.2019 10:56

Liverpoolin tiukat ja kovan taistelun tuloksena tulleet voitot ovat pitäneet mestaruustaistelun elossa Valioliigassa. Tällä hetkellä punapaidat johtavat vielä sarjaa kahden pisteen erolla Manchester Cityyn, jolla kuitenkin on yksi ottelu enemmän pelaamatta. Jos City siis voittaa omat kuusi jäljellä olevaa peliään, uusii se mestaruutensa.

Liverpool voitti aikaisemmin viikolla Porton Mestarien liigassa ja kasvatti voittoputkeaan kuuden ottelun mittaiseksi kaikki kilpailut huomioiden. Se on osunut maalipuiden väliin näissä jokaisessa vähintään kahdesti. Valioliigassa Poolin kotirekordi on kova. 16 pelistä voittoja on 14 ja tasureita kaksi. Maaleja Jürgen Kloppin ryhmä on takonut kotiyleisön edessä jopa 46, samalla kun omiin on uponnut vain kymmenen.

Adam Lallanan paluu lähestyy kokoajan, toisin kuin Alex Oxlade-Chamberlainilla. Joe Gomez oli kokoonpanossa jo tiistain Porto-ottelussa ja myös Joel Matipin odotetaan palaavan tositoimiin pian.

Liverpool tekee vähintään kaksi maalia @1,80 Coolbet

» Pelaa kohdetta coolbetillä

Maurizio Sarrin Chelsean kausi on ollut melkoista tunteiden vuoristorataa ja tällä hetkellä sinisillä on menossa hyvä vaihe. Tavoitteet Mestarien liigasta ensi kauden suhteen ovat vahvasti elossa hyvän Valioliiga-sijoituksen ansiosta ja myös tämän kauden Eurooppa-liigassa lontoolaisilla kulkee. Torstaina kaatui Slavia Praha vieraissa 0-1 ja sinipaidat ovat suursuosikkeja jatkamaan tästä otteluparista kilpailun välieriin. Chelsea nousi edellisen West Ham voiton myötä väliaikaisesti jo kolmanneksi.

Chelsea on nyt neljän pelin voittoputkessa kaikki kilpailut huomioiden. Viimeisimmän tappion se kärsi Liverpoolissa, tosin Evertonia vastaan Goodison Parkilla. Matkapelit Valiioliigassa eivät ole sujuneet toivotusti. 16 pelistä voittoja on kertynyt yhdeksän, tappioita kuusi ja kerran on päädytty pistejakoon. Kuudesta viimeisimmästä vieraspelistään Chelsea on hävinnyt jopa neljä.

Chelsean joukkue on terve ja Sarrilla on mahdollisuus lyödä pöytään paras mahdollinen kokoonpano Anfieldilla.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa pisteet jaettiin Daniel Sturridgen upean viime hetken osuman turvin. Chelsea voitti Poolin Anfieldilla syyskuusa Liiga-cupin ottelussa maalein 1-2. Liverpool ei ole pystynyt voittamaan Chelseaa nyt kahdeksaan peliin kotikentällään, mikä saattaa olla jo henkinen taakka.

Lähes viisi vuotta sitten, keväällä 2014, Jose Mourinhon Chelsea murskasi Liverpoolin edelliset mestaruushaaveet, voittamalla Valioliigan viimeisillä kierroksilla Poolin Anfieldilla 0-2. Nyt Sarrin ryhmällä on mahdollisuus uusia temppu, Liverpoolin ja Manchester Cityn taistellessa keskenään ankarasti Valioliigan voitosta.

Ottelu on toki myös Chelsealle todella tärkeä, sillä voitto vankistaisi sen asemia sarjan neljän parhaan joukossa. Vähän on epäilty, josko Chelsea panostaisi sittenkin enemmän Eurooppa-liigaan tällä hetkellä, mutta esimerkiksi viime torstain kokoonpanoja katsellessa voi helposti todeta italialaisluotsin todellakin keskittyvän täysin Valioliigaan.

Historia Anfield Roadilta on Chelsean tukena ja turvana ja sille sopii erinomaisesti liverpoolilaisissa kytevä hermostuneisuus ja paine. Varsinkin jos City voittaa aikaisemmin sunnuntaina oman ottelunsa Crystal Palacea vastaan, on Poolin pystyttävä samaan Chelseaa vastaan.

Ei voi kuitenkaan jättää täysin huomioitta, että Chelsea ei ole ollut niin vahva vierasjoukkue kuin olisi sopinut olettaa. Siltä löytyy kuitenkin tukku pelaajia, kuten maaginen Eden Hazard, jotka pystyvät koviin ratkaisuihin hyökkäyspäässä.

Myös Liverpoolilta löytyy tulivoimaa, kuten kaikki tietävät. Mohamed Salah, Sadio Mane ja Roberto Firmino ovat trio, joka tulee vyöryttämään heti alusta saakka hyökkäyksiä Chelsean maalille ja todennäköisesti he osuvat ennemmin tai myöhemmin.

Mohamed Salah tekee maalin @2,33 Unibet

» Pelaa kohdetta Unibetilla!

Edellisessä 12:sta Liverpoolin ja Chelsean välisessä pelissä peräti kymmenessä on kummatkin joukkueet tehneet maalin. Näihin kuuluu kumpikin tämän kauden yhteenotoista, sekä kuusi edellistä peliä Anfieldillä.

Ennen tiistain Porto-peliä Liverpool pelasi viisi peliä putkeen, joissa kumpikin osapuoli teki maalin. Chelsea on pelannut hyvin viime aikoina ja sillä on riittävästi hyökkäysvoimaa osuakseen myös Poolia vastaan.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Molemmat joukkueet tekevät maalin

1,82
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
1,81
100% Bonus 100€ asti
1,81
100% Bonus 100€ asti
1,81
100% Bonus 200€ asti
1,80
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,71
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti
1,71
100% Bonus 100€ asti
1,71
200€ voitontehostus
1,71
100% Bonus 100€ asti