SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
LASK Linz – Club Brügge: Kumpi joukkueista tarraa kiinni Mestarien liiga-paikkaan?
  • Ville
    Rahijärvi

LASK Linz – Club Brügge: Kumpi joukkueista tarraa kiinni Mestarien liiga-paikkaan?

julkaistu: 20.08.2019 02:25

Itävaltalaisen Linzin kaupungin ylpeys LASK lähtee hakemaan toista perättäistä yllätystä, kun vastaa saapuu Mestarien liigan karsinnoissa belgialainen suurseura Club Brügge tiistai-iltana. LASK ei ole koskaan yltänyt tämän kilpailun lohkovaiheeseen saakka, mutta nyt unelma on lähellä, joukkueen lähtiessä haastamaan belgialaisjättiä kaksiosaisessa karsinnassa.

Edellisellä kierroksella itävaltalaiset kukistivat vähän yllättäen sveitsiläisen Baselin yhteismaalein 5-2 ja LASK on myös aloittanut Itävallan Bundesliigan hyvin. Neljän pelatun kierroksen jälkeen sen saldo on kolme voittoa ja yksi tasapeli.

Club Brügge raivasi tiensä tähän Mestarien liiga-karsinnan huipentumaan kukistamalla ukrainalaisen Kiovan Dynamon yhteismaalein 4-3. Brügge oli tuossa otteluparissa joukkueista parempi ja kotona otettu 1-0 voitto osoittautui lopulta ratkaisevaksi, sillä toisessa osaottelussa Dynamo ja Brügge päätyivät värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-3 tasuriin.

Nyt belgialaisten seuraava tähtäin on Mestarien liigan lohkovaiheessa, joka on Brüggelle jo tuttu aiemmilta vuosilta. Myös Brügge on voittanut kotimaansa Jupiler-liigassa kolmesti ja pelannut kertaallen tasan. Tosin se on ollut tehokkaampi ja iskenyt neljässä pelissä 11 maalia ja päästänyt vain yhden.

LASKin uusi valmentaja Valerian Ismael ei ole lähtenyt muuttamaan viime kaudella tulosta tuonutta pelitapaa. Joukkue pelaa edelleen samaa hyökkäävää jalkapalloa kuiin viime kaudellakin Oliver Glasnerin alaisuudessa.

Baselia vastaan LASK oli kliininen vastustajan maalin edessä, mikä ratkaisi tasaisen otteluparin itävaltalaisten eduksi. Mielenkiintoinen seikka on muuten se, että Baselia vastaan ottelusarjan kaikki seitsemän maalia tehtiin otteluiden jälkimmäisillä kolmevarttisilla.

Ensimmäisellä puoliajalla tehdään yhteensä alle 0,5 maalia @2,80 NetBet

» Pelaa kohdetta netbetillä

Kummallakin joukkueella on hyvä terveystilanne. Ainoastaan LASK:in kokenut puolustaja Christian Ramsebner on varmuudella sivussa tiistain kotiottelusta. Brüggellä ei loukkaantumishuolia ole.

LASK on tehnyt tämän kauden kolmessa kotiottelussa kuusi maalia. Brügge on pelannut vieraissa myös kolmesti ja näissä se on osunut seitsemän kertaa.

Club Brügge tekee yli 1.5 maalia @2,55 NetBet

» Pelaa kohdetta netbetillä

Luvassa lienee erittäin mielenkiintoinen peli kahden hyökkäysorientoituneen joukkueen kesken, joka saattaa jälleen lähteä laukalle mitä lähemmäksi ottelun loppu tulee. LASK jatkanee menestystä tuoneella 3-4-3 muodostelmalla, mutta oman pään puhtaana pitäminen voi olla hankala tehtävä belgialaisia vastaan. Iskihän kovavireinen Brügge kolme vierasmaalia myös Ukrainassa Dynamon verkkoonkin.

Kummallakin ryhmällä on riittävästi resursseja maalintekoon, ja uskotaankin kummankin osuvan vähintään kerran ottelussa.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Molemmat joukkueet tekevät maalin

1,74
100% Bonus 100€ asti
1,74
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,71
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
1,71
100% Bonus 100€ asti
1,71
100€ ilmaisveto
1,71
100% Bonus 100€ asti
1,70
100% Bonus 100€ asti
1,70
100% Bonus 200€ asti
1,70
170€ Tervetulopaketti