SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
LASK Linz – Basel: Kotijoukkue suuressa etulyöntiasemassa
  • Toimitus

LASK Linz – Basel: Kotijoukkue suuressa etulyöntiasemassa

julkaistu: 13.08.2019 16:17

Toinen tämän päivän Mestarien Liigan karsintojen poiminnoista osuu Itävaltaan, kun Linzer Stadionilla pelataan LASK Linzin ja Baselin välinen ottelu. Ottelussa on tarjolla myös yksi parhaista vetokohteista pitkään aikaan, sillä pelaajat ovat hakanneet kertoimet hivenen outoon muotoon ja tähän voidaan tarttua kiinni lopulta kaksin käsin.

LASK näytti vierasottelussaan viimeistään suurelle kansalle sen totuuden, mikä on jalkapallopiireissä ollut tiedossa jo kauan, kun joukkue kaivoi 2-1 vierasvoiton Baselista. Basel on suuri seura, mutta sen kulta-ajat alkavat hiljalleen olemaan takana ja nykyään Itävallan joukkueet haastavat täysin Sveitsiläisen suuruuden. Rehellisesti sanottuna LASK ansaitsi yhden maalin voittonsa vieraskentältä ja tällä hetkellä Baselin tilanne näyttää kaikkea muuta kuin hyvältä.

LASK piirtää muodostelmansa paperille 3-4-3 muotoon, mutta laitapelaajien puolustusvastuu on kohtalaisen suuri ja muodostelma putoaa välillä paineen alla jope 1-4-5 muotoon. Toppareista tänään poissa on Ramsebner ja hänen tilallaan kentällä ilmeisin vaihtoehto on Emanuel Pogatetz, joka pystyy kokemuksellaan hoitamaan kyllä kyseisen tontin. LASK menee jatkoon tänään myös 0-1 tappiolla, joten myös joku 5-3-2 kuvio on mahdollista kaivaa takataskusta.

Basel tarvitsee tänään kaksi maalia ja se tehtävä voi ensimmäisen ottelun otteiden perusteella olla tänään hankala tehtävä. Kotikentällään yhdestä maalipaikasta yhden maalin tehnyt Basel sai väännettyä ensimmäisessä ottelussaan neljä laukausta maalia kohden ja tänään vieraskentällä elämä tuskin helpottuu. Toisaalta joukkue tietää senkin, että 0-2 lukemat ovat joukkueen jatkoon pääsyn kannalta todenäköisimmät.  Kuzmanovic  ja Tushi puuttuvat edelleen miehistöstä, eli loukkaantumislistassa ei ole muutoksia edelliseen otteluun.

Kotijoukkue pääsee jatkoon, mikäli ottelusta ei tule maalijuhlia ja näin ollen pallonhallinnan ilmeisesti voittava kotijoukkue pääsee puolustamaan pallolla. Kotijoukkueen lähtökohta täytyy olla se, että vieraat eivät kahta tee. Tässä tapauksessa Itävallan joukkue marssii suoraan jatkoon tästä otteluparista. Joka tapauksessa kerrointen valossa pelistä odotetaan maalijuhlia, mutta itse tähän en usko sitten millään. Ottelu päättyy valitsemaamme tulokseen noin 50% todenäköisyydellä.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» LASK Linz - Basel: Alle 2.5 maalia

2.15
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.14
100% Bonus 100€ asti
2.14
100€ ilmaisveto
2.14
100% Bonus 100€ asti
2.14
100% Bonus 100€ asti
2.10
100% Bonus 200€ asti
2.10
170€ Tervetulopaketti
2.10
Talleta 10€ saat 60€ pelirahaa!