SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Köln – Leverkusen: Työntääkö hyvävireinen Leverkusen kotijoukkueen entistä syvemmälle kurimuksen alhoon?
  • Ville
    Rahijärvi

Köln – Leverkusen: Työntääkö hyvävireinen Leverkusen kotijoukkueen entistä syvemmälle kurimuksen alhoon?

julkaistu: 13.12.2019 23:26

1.FC Köln putosi Bundesliigan hännänhuipuksi hävittyään viime viikonloppuna Union Berlinille. Kyseessä oli ”Kilipukkien” kymmenes tappio 14 ottelussa ja viides tappio kuudessa edellisessä pelissä. Jos tahti ei muutu talvitauon jälkeen eikä joukkue vahvista rivejään merkittävästi, tulee Köln palaamaan väistämättä takaisin 2. Bundesliigaan ensi kaudeksi.

Kölnin pelaamisessa ei ole juuri mitään positiivista tällä hetkellä. Joukkue on ollut yksinkertaisesti surkea viime aikoina. Lisäksi tapa jolla Köln häviää ottelunsa, on huolestuttava. Kuudessa edellisessä tappiopelissä se on päästänyt omiin jo viidesti vähintään kaksi maalia ja sen myötä joukkueen selkäranka on rasahtanut poikki helposti.

Kölnin hyökkäyspelaamisessakaan ei ole hurraamista. Se on tehnyt vasta 12 maalia tällä kaudella. Kulttimainetta niittävä Simon Terodde on Kölnin paras maalintekijä kolmella osumallaan, mutta hänen ruutinsa on ollut märkää jo pitkään. Miehen edellinen nyytti nähtiin lokakuussa.

Tähän mennessä Köln on onnistunut voittamaan fanaattisen kotiyleisön edessä ainoastaan sarjan kääpiöjoukkue Paderbornin, joka sekin on noussut jo Kölnin yläpuolelle sarjataulukossa.

Bayer Leverkusen lähtee otteluun hyvävireisenä ja se on pelannnut nyt neljä viimeisintä Bundesliigan matsiaan tappioitta. Näistä kolme on päättynyt ”Werkselfin” voittoon. Viimeksi kaatui hyvää kautta pelaava Schalke.

Leverkusen on sarjassa tällä hetkellä kuudentena, mutta erot kärkikolmanneksessa ovat pienet. Kolmostila on vain pisteen päässä ja sarjakärki Mönchengladbachkin vain kuuden pisteen karkumatkalla. Pienten marginaalien vuoksi motivaatiota löytyykin varmasti.

Leverkusen on ollut vakuuttava ryhmä vieraskentällä tällä kaudella. Kuudesta tämän kauden vierasmatsistaan lääketehtaan seura on voittanut neljä, viimeksi Bayern Münchenin äärimmäisen vaikealla Allianz Arenalla. Keskiviikkona Lukas Hradeckyn joukkue hävisi kotonaan Juventukselle, pudoten sen myötä Mestarien liigasta, mutta  esitys Italian mestaria vastaan oli kuitenkin väkevä.

Ottelut Kölnin ja Leverkusenin välillä ovat viimeisten vuosien aikana olleet tasaisia. Kuudesta viimeisimmästä kohtaamisesta kummallakin on kaksi voittoa ja kahdesti on päädytty tasapeliin.

Köln on pelannut järkyttävän kauden tähän mennessä ja se on nähtyjen otteiden perusteella selvästi suurin putoajakandidaatti. Joukkueelta näyttää puuttuvan itseluottamusta ja samoin sen pelistä punainen lanka. On vaikea keksiä, miksi se pystyisi yllättämään pelaajamateriaaliltaan ja vireeltään vahvemman Leverkusenin.

Peter Boszin suojatit lähtevät otteluun selvinä suosikkeina ja sen voitosta tarjottavat kertoimet ylittävät pelikynnyksen mainosti.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Bayer Leverkusen

1,86
170€ Tervetulopaketti
1,86
100% Bonus 200€ asti
1,86
100% Bonus 100€ asti
1,86
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1,85
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1,80
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,78
100% Bonus 100€ asti
1,76
100€ ilmaisveto