SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Kärpät – Tappara: Kärkiottelussa haetaan jo henkistä yliotetta?
  • Roland
    Nilsson

Kärpät – Tappara: Kärkiottelussa haetaan jo henkistä yliotetta?

julkaistu: 12.02.2019 14:22

Oulun Raksilassa kohtaavat Liigan kärkiottelussa viime kauden finaalivastustajat Kärpät ja Tappara.

Ottelulla ei ole sen kummempaa panosta, kuin kenties henkisen yliotteen ottaminen toisesta. Sarjataulukossa joukkueiden välinen ero on vaatimaton 23 pinnaa isäntien hyväksi.

Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti tällä kaudella. Kärpät vei molemmat pelit syyskaudella Hakametsässä (4-2 ja 5-1), mutta hävisi vastaavasti kotiluolassaan (1-2).

Jos perspektiiviä haluaa hakea viime kauden finaaleista, ne menivät oululaisille otteluvoitoin 4-2. Rosterit ovat tosin vaihtuneet noista ajoista erityisesti kärkiketkujen osalta dramaattisesti, mutta pelinjohto on pysynyt samana Mikko Mannerin ja Jukka Rautakorven uurastaessa edelleen joukkueiden peräsimessä.

Kärppien ykkösen toiseen laitaan Nicklas Lasun ja Jussi Jokisen rinnalle palaa Leijonista Ville Leskinen.  Leskistä tuurannut Sami Anttila puolestaan putoaa Michal Kristofin johtamaan kolmoseen, minne palaa EHT-turnauksessa Tshekin joukkueessa pelannut Radek Koblizek.

Ville Leskinen tekee maalin @2.70

» pelaa kohdetta unibetilla

Joko tänään olisi Jokisen aika avata maalitilinsä Liigassa?

Jussi Jokinen tekee maalin @3.55

» pelaa kohdetta unibetilla

Leijonien maalissa kahdessa pelissä kolmesta torjunut Veini Vehviläinen saa tänään lepovuoron ja Jussi Rynnäs torjuu Kärppien maalissa.

Tappara palasi perjantaina takaisin voittokantaan KooKoon (5-1) kustannuksella hävittyään rumasti kaksi aiempaa peliään Pelicansille (1-7) ja Ilvekselle (1-4).

Rautakorpi sotkii jälleen hiukan kentällisiä siitäkin huolimatta. Kirvesrintojen ykkössentteri on tänään Jarkko Malinen ja Jan-Mikael Järvinen siirtyy vasempaan laitaan. Oikea laita on sentään yhä Kristian Kuuselan valtakunta.

Kristian Kuusela tekee maalin @4.90

» pelaa kohdetta unibetilla

Anton Levtchi putoaa Matti Järvisen komentamaan kakkosen vasemmalle laidalle pudottaen Sami Moilasen poppariosastolle. Antti Erkinjuntti jatkaa oikealla kaistalla.

Leijonista palaava Niko Ojamäki aloittaa Otto Rauhalan johtamassa kolmosessa, missä toisessa laidassa starttaa Jere Karjalainen.

Niko Ojamäki tekee maalin @4.10

» pelaa kohdetta unibetilla

Porkkanapöksyjen puolustuksesta on tänään sivussa Ben Blood. Maalissa starttaa Christian Heljanko.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia

1.96
100% 100€
1.96
100% Bonus 100€ asti
1.96
100% Bonus 100€ asti
1.95
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
1.86
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.86
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.