SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Karhut-Steelers: Lastikan paluu
  • Niko
    Mikkonen

Karhut-Steelers: Lastikan paluu

julkaistu: 10.02.2019 11:21

Sunnuntain kenties mielenkiintoisin liigaottelu pelataan Porissa. Steelersillä on vielä pieni, mutta mahdollinen oljenkorsi pudotuspeleihin. Hämeenlinnalaiset ovat kahdeksan pisteen päässä Indiansista ja viimeisestä playoff-paikasta.

Steelers on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin Heimo. Leikitellään ajatuksella, että teräsmiehet kairaavat täydet kolme pistettä niin Karhuista kuin Kuopion taikureistakin. Eroa jää kaksi pistettä. Kaikki on luonnollisestikin mahdollista, mutta Steelersin tulisi hävitä niin öljymiehille kuin hirvinutuillekin. Jos Indians saa nolla pistettä matkaansa sekä Jyväskylästä, että Vantaan Energia Areenalta, niin Espoossa pelataan Heimon ja Steelersin välillä kovaakin kovempi kamppailu pudotuspelipaikasta. Tässä on paljon spekulaatiota, mutta ei millään muotoa mahdoton skenaario. Tämän hämeenlinnalaiset ovat varmasti tiedostaneet ja tulevat taistelemaan paikasta auringossa viimeiseen asti.

Kuin pisteenä i:n päälle muuan Ville Lastikka tekee paluun kokoonpanoon. Tällä on varmasti iso henkinen merkitys vierailijoiden kannalta. Onhan hän edelleen tehnyt yli 25% heidän maaleistaan koko kaudella kevyellä 1,39 häkin keskiarvolla peliä kohden.

Steelersin kolme edellistä ottelua eivät ole menneet täysin putkeen, sillä alla on suurinumeroiset tappiot niin SPV:lle kuin LASB:lle. TPS:ää vastaan teräsmiehet johtivat ottelua vielä kolmanteen erään lähdettäessä 2-1, mutta turkulaiset ottivat väkisin kolme pistettä taskuunsa.

Karhuilla puolestaan ei ole enää mitään voitettavaa sarjassa ellei Koovee ota pisteitä KrP:ltä, ErViltä tai Peliveljiltä. Luonnollisestikin voittaminen on aina mukavempaa kuin häviäminen. Mutta ihminen joka voi saavuttaa jotain onnistumisella on valmiimpi taistelemaan jokaisesta sentistä ja sekunninkymmenyksestä voittaakseen.

Karhujen kokoonpanolla ei juurikaan ole merkitystä, sillä suurin mielenkiinto pelaajistossa keskittyi juurikin siihen onko Lastikka pelillä. Matkalla Poriin on myös Nico Jonaeson, joka on tehnyt kiitettävällä ~2,26 keskiarvolla pörssejä. Hauska fakta on lisäksi se, että Karhujen sisäisen pistepörssin kärki Tomi Jerkku oli ennen eilistä tehnyt yhteensä yhtä monta pistettä kuin Lastikalla on loukkaantumisestaan huolimatta maaleja kasassa.

Steelers pääsee huilanneena otteluun, jossa heillä on enemmän voitettavaa kuin vastustajalla. Kaiken kukkuraksi heillä on parempi materiaali kuin kotijoukkueella.

Toistaiseksi vielä pelikelpoista kerrointa vierasvoitosta tarjolla.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Steelers -0,5

1,87
100% Bonus 100€ asti
1,87
100% Bonus 100€ asti
1,87
100% Bonus 200€ asti
1,80
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1,80
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,76
100% Bonus 100€ asti
1,76
100% 100€
1,76
100% Bonus 100€ asti
1,75
100% ensitalletus 100€ asti