SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Jukurit – JYP: Tekeekö Palmu tuhoa Ikioma Areenassa?
  • Roland
    Nilsson

Jukurit – JYP: Tekeekö Palmu tuhoa Ikioma Areenassa?

julkaistu: 08.10.2019 04:32

Jukurit pelaa tällä viikolla Liigassa kaksi kotiottelua Ikioma Areenalla. Tiistai-iltaisen JYP-kamppailun lisäksi mikkeliläiset isännöivät Kärppiä ensi perjantaina.

Viikinkipaitojen kolmen ottelun viikon kruunaa vieraspeli nousukuntoista Ilvestä vastaan Hakametsässä lauantaina.

Viime viikolla Pekka Kangasalustan suojatit kaatoivat kotiluolassaan TPS:n 2-1. Isäntien maalit menivät senttereiden Teemu Henritiuksen ja Julius Vähätalon piikkiin. Edellisen osuma syntyi ylivoimalla. Jukurit iski molemmat maalinsa avauserässä.

Turkulaisten ainokaisen teki Teemu Väyrynen puolitoista minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Enemmänkin olisi ollut tarjolla, mutta TPS:n Anton Holm sössi toisessa erässä rankkarin.

Hakametsässä sarjajohtaja Tapparan vieraana ei ollut armopaloja tarjolla ja takkiin tuli 5-2. Kaikki kymmenen otteluaan voittanut liigakärki ratkaisi ottelun toisessa erässä, missä se iski sen viimeisen neljän minuutin aikana kolme osumaa vajaassa kahdessa minuutissa ja peli oli sillä selvä.

Mitään helppoa viikkoa ei Jukureille ole luvassa. JYP kaatoi edellisessä pelissään kotonaan Hippoksella vahvaan iskuun uuden luotsinsa Jarkko Myrrän myötä päässeen Ilveksen 6-4.

JYPin riveissä debytoi maitojunalla Liigaan Vancouverista palannut Petrus Palmu, joka kiekkoili vielä viime kaudella TPS:ssä. Debyyttipeli sujui kerrassaan mainiosti ja pisteitä ropisi neljän pinnan (2+2) edestä.

Palmu pelasi JYPin Miska Siikosen johtamassa kakkosvitjassa, missä kolmantena lenkkinä luisteli Julius Nättinen. Jälkimmäinen paukutti myös kaksi nyyttiä ja ahmi lisäksi yhden maalisyötön. Ketjun maestro tyytyi pariin syöttöpisteeseen.

Ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen ja ennalta erittäin tasainen. Jukurit on pelannut mainion alkukauden ja JYP alkaa myös herätä koomastaan. Vaikka vieraat ovatkin hävinneet viisi kuudesta reissupelistään, ei tästä ottelusta sentään ole tulossa aivan läpihuutojuttua.

Näiden joukkueiden neljä viidestä kohtaamisesta on setvitty vasta jatkoilla. Kaikki viisi peliä ovat myös päättyneet yhden maalin marginaalilla. JYP on voittanut neljä viidestä ottelusta. Palmun tuoman boostin avulla tänään on lähellä viides voitto kuudesta.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» JYP ML

1.81
100% Bonus 100€ asti
1.81
100% Bonus 100€ asti
1.81
100€ ilmaisveto
1.81
170€ Tervetulopaketti
1.81
100% Bonus 100€ asti
1.78
100% Bonus 200€ asti
1.78
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1.74
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.74
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1.74
100% Bonus 100€ asti