SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Inter – Juventus: Serie A:n kärkikamppailu Giuseppe Meazzalla!
  • Roland
    Nilsson

Inter – Juventus: Serie A:n kärkikamppailu Giuseppe Meazzalla!

julkaistu: 06.10.2019 17:28

Sunnuntain myöhäisottelussa Serie A:ssa kohtaavat saapasmaan pääsarjan kärkijoukkueet Internazionale ja Juventus Stadio Giuseppe Meazzalla, Milanossa.

Kaikki kuusi Serie A-otteluaan vienyt Inter jäi viikolla Camp Noulla Barcelonaa vastaan toisella jaksolla Mestarien liigassa isäntien jalkoihin täydellisestä avausjakson pelinhallinnasta huolimatta maalein 1-2.

Antoine Conten miehistö oli kaikenlisäksi reissussa ilman tällejä saanutta Romelu Lukakua, joka pelasi viimeisen puolituntisen Lautaro Martinezin tilalle tultuaan Sampdoriaa (3-1) vastaan edellisessä sarjapelissä Stadio Luigi Ferrarisilla, Genovassa.

Conten suojatit eivät ole yhden tai kahden pelaajan varassa, minkä Nerazzurri on osoittanut viime peleissään, missä ratkaisijoita on löytynyt laajalta rintamalta. Martinez taiteli Barcan verkkoon Interin ainokaisen. Sampdorian verkkoa heiluttivat puolestaan Stefano Sensi, Alexis Sanchez ja Roberto Gagliardini.

Maurizio Sarrin Juventus löi viikolla Mestarien liigassa kotonaan Allianz Stadiumilla Leverkusenin 3-0 Gonzalo Higuainin, Federico Bernardeschin ja Cristiano Ronaldon osumilla Huuhkajien tähtiveskarin Lukas Hradeckyn jäätyä voimattomaksi luunkovaa La Vecchia Signoraa vastaan.

Ilman tappioitta kautensa myös aloittaneelle Sarrin miehistölle voitto oli jo neljäs peräkkäinen. Serie A:ssa ainoa pistemenetys on tullut maalittomasta tasurista La Violan vieraana Firenzessä.

Inter ei ole kaatanut Juventusta kertaakaan kuudessa edellisessä kohtaamisessa, missä varsinaisella peliajalla on tasattu pinnat neljästi ja Vanha rouva on puolestaan popsinut kaksi voittoa.

Interin edellinen voitto (2-1) Juventuksesta Giuseppe Meazzalla on kolmen vuoden takaa. Tänään on odotettavissa jälleen tasaista ottelua, jossa Nerazzurrilla on kaikki eväät karistaa Juventukseen lisää eromatkaa. Mahdotonta se ei toki ole, mutta parempi pelivalinta lienee maltilliset maalimäärät. Voi hyvinkin olla, että tänään nähdään korkeintaan yksi maali.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» U1.5 maalia

3.15
100% Bonus 100€ asti
3.15
100€ ilmaisveto
3.15
100% Bonus 100€ asti
2.90
100% Bonus 200€ asti
2.90
100% Bonus 100€ asti
2.90
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2.90
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.90
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.90
100% Bonus 100€ asti
2.90
170€ Tervetulopaketti