SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Ilves – Kärpät: Onko Tupsukorvat jo lyöty henkisesti ja fyysisesti?
  • Roland
    Nilsson

Ilves – Kärpät: Onko Tupsukorvat jo lyöty henkisesti ja fyysisesti?

julkaistu: 23.03.2019 03:04

Liigan neljännesvälierät jatkuvat Hakametsässä Ilveksen ja Kärppien toisella osaottelulla vajaa vuorokausi sarjan avauspeliä myöhemmin, minkä Kärpät vei kotonaan Raksilassa nimiinsä 4-3 jatkoilla.

Tupsukorvien etsikkoaika yllättää Kärpät tässä sarjassa meni eilen menojaan. Edes kahden maalin johto vartin pelin jälkeen ja uudestaan pukkarimaalilla sekunti ennen ensimmäistä erätaukoa eivät riittäneet Ilvestä säilyttämään momentumia vierailla.

Molemmat antoivat toisilleen tasoitusta. Kärppien kahdeksan päivän pelaamattomuus näkyi odotetusti sen otteissa pelin alussa, mutta loppua kohti sen fyysinen vahvuus yhdistettyinä graniittiseen, jatkuvien voittojen myötä tulleeseen itsevarmuuteen ja taitavimpiin yksilöihin näkyi ja tuntui.

Ilves antoi puolestaan tasoitusta Samuli Vainionpään kolmen ottelun pelikiellon myötä, minkä Liiga kaikessa viisaudessaan lätkäisi Tupsukorvien nuorelle nelossentterille SaiPa-sarjan kolmannen pelin aivopierun seurauksena. Sitä saa mitä tilaa. Parranpärinää ja jossiteltavaa se joka tapauksessa aiheutti.

Hatunnosto joka tapauksessa maamme perinteikkäimmälle seuralle, että se uskalsi haastaa vahvempansa perinteisin asein. Avauspelissä se ei ainakaan vielä riittänyt aivan voittoon asti, mutta sarja on vielä pahasti kesken.

Kuten myös Tappara-Lukko -sarjan tavoin, myös tässä fyysiset ja psyykkiset rajoitteet tulevat kuudenneksi kenttäpelaajaksi Ilveksen vastustajaksi lauantaina.

Vajaaseen vuorokauteen vajaa 19 tuntia aikaa hypätä askiin seuraavaan otteluun ei voi olla näkymättä ja tuntumatta Tupsukorvien otteissa. Neljä aiempaa pudotuspeliä SaiPa-sarja mukaanlukien ovat vaatineet neljä jatkoerää.

Ja mikään edellisistä ei tietenkään ole Kärppien syytä, kuten ei myöskään Kärppien ylivoima. Sarjan avauspelissä sen kolmesta kentällisestä löytyi neljä kahden pinnan ukkoa.

Ville Leskinen, Jussi Jokinen ja Michal Kristof syöttivät kukin kaksi nyyttiä. Teemu Kivihalme taas teki niistä kaksi mukaanlukien voittonyytin.

Ilves sai hyvin eilen kuriin Kärppien kakkosnyrkin Kivihalmetta lukuunottamatta, joka oli pelannut tehokkaimmin runkosarjan peleissä sitä vastaan.

Eri juttu on se, onnistuuko temppu toistamiseen. Se tarkoittaisi taas sitä, että runkosarjassa kahdesti osuneet Rasmus Kupari, Jasper Lindsten ja Jani Hakanpää jäisivät jokainen nollille. Rolle-setä ei usko, että näin tulee käymään.

Rasmus Kupari tekee maalin @3.60

» pelaa kohdetta unibetilla

Jani Hakanpää tekee maalin @6.75

» pelaa kohdetta unibetilla

Kärpät käyttää tuon tilaisuuden hyväkseen Liigan otteluohjelman suosiollisella avustuksella. Välipäivä olisi satanut Ilveksen laariin.

Coolbetin ensitalletusbonus -Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa!

» Siirry Bonukseen!

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Kärpät

1.73
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
1.71
100% Bonus 100€ asti
1.70
100% Bonus 100€ asti
1.70
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti
1.70
200€ voitontehostus
1.70
100% Bonus 100€ asti
1.69
100% Bonus 100€ asti
1.69
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.69
100% Bonus 100€ asti
1.69
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
1.68
100% Bonus 200€ asti