SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Hollanti – Pohjois-Irlanti: Kokeeko Pohjois-Irlannin kisahaaveet kovan kolauksen Rotterdamin illassa?
  • Ville
    Rahijärvi

Hollanti – Pohjois-Irlanti: Kokeeko Pohjois-Irlannin kisahaaveet kovan kolauksen Rotterdamin illassa?

julkaistu: 10.10.2019 02:51

Ensi kesän EM-kisojen yksi kisakaupungeista on Amsterdam ja Hollannin ehdottomana tavoitteena onkin selviytyä ensimmäisiin arvokisoihin, sitten vuoden 2014 Brasilian MM-kisojen.

Viimeiset maaottelut ovat sujuneet ”Oranjelta” hyvin, sillä se kaatoi edellisissä karsintapeleissään vieraskentällä niin Saksan (2-4) kuin myös Viron (0-4). Jos Hollanti kaataa nyt kotonaan Pohjois-Irlannin, nousee se karsintalohkossaan vieraidensa ohi lohkon toiselle sijalle.

Pohjois-Irlanti voitti neljä ensimmäistä karsintapeliään, mutta sen ei siitä huolimatta uskota saavuttavan kisapaikkaa, sillä maa joutui harmikseen samaan lohkoon Hollannin ja Saksan kaltaisten jättiläisten kanssa. Edellisessä pelissään syyskuussa Michael O´Neillin ryhmä hävisi kotikentällä Saksalle maalein 0-2.

Hollanti ja Pohjois-Irlanti ovat kohdanneet kerran 2000-luvun aikana. Tämä tapahtui ystävyysottelun merkeissä vuonna 2012, jolloin Hollanti oli vahvempi 6-0 numeroin.

Hollannin paras maalintekijä näissä karsinnoissa on ollut Memphis Depay, joka on osunut neljästi. Tämän lisäksi hän on myös syöttänyt jopa seitsemän osumaa, joten vierailla on tekemistä liukkaan Lyon-pelaajan pitämisessä poissa maalipaikoista.

Pohjois-Irlannin ykkösmies on ollut EM-karsinnoissa Josh Magennis. 29-vuotias Hull-hyökkääjä on tehnyt tähän mennessä kaksi osumaa.

Pohjois-Irlanti on erittäin haastavassa tilanteessa, sillä sen olisi pystyttävä hakemaan keinolla millä hyvänsä ainakin piste Rotterdamista torstaina pitääkseen haaveet kisapaikasta realistisina. Hollanti missasi viime EM- ja MM-kisat, mutta maa on viimeisen puolentoista vuoden aikana kohentanut selvästi otteitaan ja ylsi kesällä myös ensimmäistä kertaa pelatun Kansojen liigan finaaliin. Sen lisäksi se on voittanut seitsemästä viimeisimmästä kilpailullisesta ottelusta kuusi – mukaan lukien Saksan ja Ranskan – joten Ronald Koemanin joukkue on kovassa iskussa.

Hollanti tekee yli 2,5 maalia @1,93 NordicBet

» Pelaa kohdetta Nordicbetillä!

Hollanti on iskenyt runsaasti maaleja edellisissä peleissään ja Oranjen tavoitteena on varmasti venyttää maaliverkkoa useasti myös Feyenoordin De Kuip –stadionilla. Kotijoukkue on tehnyt pelaamissaan neljässä karsintaottelussa jopa 14 maalia. Sen jokaisessa karsintapelissä on nähty vähintään neljä maalia ja odotusarvo maalijuhlille on kova, huolimatta siitä, että Pohjois-Irlannin pelit ovat olleet vähämaalisempia.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään yli 3,5 maalia

2,60
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,50
100% Bonus 100€ asti
2,50
170€ Tervetulopaketti
2,50
100% Bonus 100€ asti
2,50
100% Bonus 200€ asti
2,45
100€ ilmaisveto
2,45
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.