SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
HJK – Honka: Kääntyykö HJK:n kurssi lopullisesti Metroderbyssä
  • Toimitus

HJK – Honka: Kääntyykö HJK:n kurssi lopullisesti Metroderbyssä

julkaistu: 19.06.2019 16:13

Tänään Telia 5G Areenalla on pelataan suurista panoksista, kun kaksi alakanttiin kautensa aloittanutta joukkuetta kohtaavat keskenään. Telia 5G Areenan 105X68 mittainen tekonurmi saattaa näillä keleillä hieman hidastaa peliä, koska vaikka kenttä kasteltaisi ennen ottelua, se kuivunee kokolailla nopeasti. Kentällä on kuitenkin kaksi taitavaa joukkuetta, joten tämä tuskin tekee ottelusta vauhditonta taputtelua.

HJK lähtee kauden ensimmäiseen Metroderbyyn suosikkina. Toni Koskelan urakka sinivalkoisissa on alkanut hienosti, kun joukkue nappasi ensin 3-1 voiton KPV:stä ja tämän jälkeen joukkue haki vielä täydet pisteet Rovaniemeltä luvuin 0-1. Tänään Koskela saa vielä käyttöönsä kuuden ottelun ottelukiellon kärsineen Faith Friday Obilorin, joka on kärsinyt rangaistuksensa alkukaudesta Interiä vastaa tekemästään kauhutaklauksesta.

HJK oli myös aktiivinen maajoukkuetauon aikana ja hankki itselleen kaksi uutta vahvistusta, kun Erfan Zeneli ja William Parra liittyvät joukkueeseen. Näistä Zeneli on jo tänään Koskelan valmennustiimin käytössä, mutta Parra joutuu odottamaan pelioikeuttaan siirtoikkunan alkuun eli Heinäkuun ensimmäiseen päivään.

HJK on siis jälleen näyttänyt sen, että jos joukkueen pelaajiston suorittaminen ei riitä, niin uutta verta saadaan kyllä paikalle ja tämä kilpailutilanteen kiristyminen varmasti johdattaa muutkin pelaajat parempiin suorituksiin.

Honkaa pidettiin alkukaudesta HJK:npahimpana uhkaajana ja suunnilleen varmana sarjan kakkosena. Alkukausi ei kuitenkaan ole ollut aivan niin ruusuinen, kuin osattiin kuvitella. Toisaalta joukkueen maalintekovoima on ollut kohdallaan. Varsinkin Hongan kärkipelaaja Borjas Martin on ollut loistavassa vireessä ja löytyykin Veikkausliigan maalipörssin toiselta sijalta.

Honka viimeisteli otteitaan tätä ottelua varten maaottelutaulolla pelaamalla Nomme Kaljua vastaan. Ottelu päättyi Hongan 1-0 voittoon, kun Joel Perovuo teki joukkueen voittomaalin. Tänään ottelusta sivussa ovat Jonas Levänen ja pelikiellossa oleva Duarte Tammilehto. Varsinkin jälkimmäisen poissaolo tulee olemaan suuri ongelma joukkueen valmennukselle.

Vielä kun lisätään, että  Henri Aallon, Javi Hervasin ja Konsta Rasimuksenpelikunto on vielä epävarma, niin Hongan miehistö saattaa joutua lähtemään otteluun aivan liian vajaamiehisenä. Mielenkiintoinen seurattava on myös Mikko Sumusalo, joka tekee paluun HJK:n kotikentälle, mutta tällä kertaa keltamustassa asustuksessa.

HJK on tehnyt joukkueeseensa tarvittavat muutokset ja antanut pelaajille merkin siitä, että nyt täytyy herätä, tai ensivuoden pelipaikka saattaa löytyä aivan jostain muualta, kuin HJK:n rosterista. Tästä syystä uskon, että HJK nappaa tänään Metroderbystä voiton kotikentällään ja Honka kaipaisi keskikentälleen liikaa Tammilehtoa voittaakseen ottelun.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» HJK

1.97
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1.96
170€ Tervetulopaketti
1.95
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
1.95
100% Bonus 100€ asti
1.95
100% Bonus 200€ asti
1.91
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.90
200€ voitontehostus
1.90
100% Bonus 100€ asti