SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
HJK – HIFK: Stadin Derby on jälleen täynnä tunnetta
  • Esa
    Virkki

HJK – HIFK: Stadin Derby on jälleen täynnä tunnetta

julkaistu: 23.04.2019 15:58

Tänään on vuorossa se kauan odotettu Stadin Derby ja pelipaikkana toimii tietysti Telia 5G Areena. Sää on kuin morsian ja tällä kertaa ei ole kyseessä Tukiaisen häät, vaan Suomen kevät tarjoaa poikkeuksellisen huikeat olosuhteet, niin katsojille, kuin pelaajillekin. Kentän pintana toimii lämmitetty tekonurmi ja kentän mitat ovat UEFA:n suosittelemat 105X98. Kaiken lisäksi tämä herkku on kaikille nähtävissä valtakunnallisessa telvisiossa LIV kanavalla.

Joukkueiden tasoero on tänä vuonna  ehkä vielä suurempi kuin edellisinä, mutta HJK:n puolella Riku Riskin poissaolo näyttää olevan yllättävän vaikea paikata. Varsinkin joukkueen murtautumispeli on ollut hankalaa ja maalit on jäänyt enenmmän ja vähemmän tekemättä. Muutenkin joukkueelta tuntuu vielä puuttuvan sellainen aivan ykköskorin maaliruisku. Joka tapauksessa joukkue lähtee ansaitusti otteluun suurena ennakkosuosikkina.

HIFK lähtee tänään otteluun kokolailla paineettomasta tilasta. Joukkue on selkeä altavastaaja ja pelaa tällä kaudella ainoastaan sarjasta tippumista vastaan. Edellisissä derbyissä on kuitenkin jo nähty, että näissä peleissä monituhatpäinen yleisö herättää jokaisen pelaajan taistelemaan entistä kovempaa ja otteluissa suuri lataus toimii yleensä aina altavastaajan lievänä etuna.

Tänään HJK elää pakkovoiton edessä ja tulee sen ilmeisesti nappaamaan. Joka tapauksessa HJK:lle riittää edellisten esitysten perusteella aivan hyvin 1-0 tai 2-0 voitto. Lehkosuo valmentajana arvostaa voittamista ja tykkää pyrkiä pitämään pelin tasapainon kunnossa ja sitä myöden oman maalinsa puhtaana. Pelin kulkua saattaa jälleen häiritä myös ottelun ulkopuoliset tekijät. Myös päätuomari Jari Järviselle on luvassa hikinen iltapuhde, mutta toisaalta mies taitaa olla tällä hetkellä sarjan parhaita miehiä tähän projektiin.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» HJK - HIFK: Alle 2.5 maalia.

2.01
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2.00
100% 100€
1.99
100% Bonus 100€ asti
1,99
100% Bonus 200€ asti
1.99
100% Bonus 100€ asti