SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
HJK – HB Torshavn: Pystyykö HJK selvittämään tiensä jatkoon
  • Toimitus

HJK – HB Torshavn: Pystyykö HJK selvittämään tiensä jatkoon

julkaistu: 09.07.2019 11:44

Helsingin Telia 5G Areenalle matkustaa vieraita Fäärsaarilta. Telia 5G Areenan tekonurmelle astelevat tänään siis HJK ja HB Torshavn. Monesti HJK on saanut pienen edun siitä, että Veikkausliiga on kesken karsintojen aikana. Toinen etu on ollut tekonurmella pelattava kotiottelu. Tässä otteluparissa tätä etua ei ole tarjolla, sillä Fäärsaarilla paikallinen Valioliiga on kesken ja ja Torshavnin kotikenttä Gundadalur Stadion on myös tekonurmikenttä.

Fäärsaaren sarjan taso ei tunnetusti ole päätä huimaava, mutta nyt pitää muistaa, että HB Torshovn voitti viime kaudella kyseisen sarjan jopa 18 pisteellä. Joukkueen kaksi edellistä vierailua eurokentillä ovat olleet Eurooppa Liigan karsinnoissa ja päättyneet molemmat ensimmäiselle karsintakierrokselle.  2016 kesällä Virolainen Levadia meni otteluparista jatkoon yhteislukemin 3-1. Vuotta aiemmin Liettualainen Riterai pudotti joukkueen pois sarjasta yhteistuloksin 7-1.

Torshavn tykkää omassa sarjassaan prässätä ylhäältä ja pelata ottelunsa pääosin kolmella hyökkääjällä. Tämän johdosta joukkueella onkin eniten tehtyjä maaleja omssa sarjassaan. Hyökkääjistä tehokkain on ollut maalipörssin toisena majaileva Adrian Justinussen. Joka tapauksessa, jos HJK:n kausi ei ole lähtenyt täysin odotusten mukaan, niin ei ole myöskään vierailijoiden, jotka ovat Fäärsaaren Valioliigassa tällä hetkellä vasta sijalla viisi.

Tänään kentälle tuskin astelee ylhäältä kiinni ottava ja kauhean aktiivinen vierasjoukkue. Eiköhän homman nimi ole se, että HJK saa pitää palloa ja vastustaja vetäytyy kokolailla omalle puolustusalueelleen ja pyrkii puolustamaan omaa maaliaan mahdollisimman tehokkaasti. Vierasjoukkueen suurin tavoite on varmasti viedä ottelupari ratkaistavaksi kotikentälleen. Tämän vuoksi kentältä ilmeisesti löytyy kolmen kärkipelaajan sijasta yksi piikki ja joukkue vääntyy suurimmalla todenäköisyydellä 4-5-1 muotoon.

HJK pääsee lähtemään otteluun hyvissä asetelmissa, kun takapeilissä on kohtalaisen hyvällä ottelulla napattu 2-0 voitto Stadin Derbystä. Tässä ottelussa HJK pystyi pitkästä aikaa pelaamaan ehjän 95minuuttia ja tämä sama suoritus tarvitaan tänäänkin, jotta ottelupari saadaan ratkaistua heti kotikentällä.

HJK:n sairasosastolta löytyvät edelleen Harmeet Singh ja Joonas Vahtera. Ivan Tarasovin pelikunto selviää ennen ottelua, mutta miestä tuskin tänään vielä kentällä nähdään. Vierailijoiden yleensä kentälle mahtuvista pelaajista sivussa ovat Breimyr ja Nolsøe.

Vierailijoiden europelisaldo vierasotteluista on karmaiseva 7 tehtyä ja 75 päästettyä. Tänään HJK haluaa ratkaista otteluparin jo kotona, koska otteluita joukkueella kyllä riittää. Joukkueella on myös selkeä materiaalinen ero ja sen takia uskon minimissään kahden maalin voitto pitäisi tästä irrota, joten pelivalintamme on seuraava.

Hyödynnä LeoVegasin tarjous otteluun tästä>>>

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» HJK AH -2.0

2.00
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1.93
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
1.93
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.89
100% Bonus 100€ asti
1.89
100% Bonus 100€ asti
1.89
200€ voitontehostus
1.89
100% Bonus 100€ asti