SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
HIFK – KPV: Maalit tiukassa Töölössä perjantaina?
  • Ville
    Rahijärvi

HIFK – KPV: Maalit tiukassa Töölössä perjantaina?

julkaistu: 08.08.2019 18:01

HIFK:n ja KPV:n välissä on sarjataulukossa vain yksi sija, mutta pistemäärässä mitattuna helsinkiläiset ovat yhdeksän pisteen verran karussa. Yhdeksäntenä majaileva IFK elättelee vielä toiveita Mestaruussarjaan pääsystä. Edellisessä pelissä tähtirinnat haastoivat KuPS:in Kuopiossa tasapelin arvoisesti, mutta nyt olisi myös saatava voittoja. Paikka kuuden joukossa ei aukea ilman useita kolmen pisteen pelejä.

HIFK on pelannut kotikentällään melko tuloksekkaasti. Se hävisi kauden ensimmäisen kotipelinsä FC Lahdelle ja kuukausi sitten myös HJK:lle Stadin derbyssä, mutta muutoin tappioita kotona ei ole tullut. Yhdeksästä kotipelistä voittoja on neljä ja tasureita kolme.

Sarjanousija KPV:n kausi puolestaan on ollut odotetun tuskainen ja etenkin reissupelit ovat olleet todella hankalia. Kokkolalaiset ovat voittaneet yhdeksästä vierasottelustaan vain yhden. Tasapelejä on kaksi ja tappioita peräti kuusi. Maaliero vieraissa on surullinen 7-17. Kolmessa edellisessä vieraspelissään KPV ei ole tehnyt maaliakaan.

KPV:lla on runkosarjaa jäljellä neljä peliä, eikä sitä pelasta Haastajasarjalta enää mikään. Toki kaikki saatavilla olevat lisäpisteet olisivat loppukautta ajatellen tärkeitä, sillä eroa sarjajumbo VPS:ään on vain neljä pistettä.

IFK:n paras maalintekijä on brasiliainen Tiquinho neljällä osumallaan. Myös KPV:n saksalaishyökkääjä Hendrik Helmke on osunut neljästi, mutta hän on vieraiden harmiksi pelikiellon vuoksi sivussa tästä ottelusta.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa lähihistoriassa seitsemän kertaa, niin Ykkösessä kuin nyt tällä kaudella Veikkausliigassa. HIFK on ollut niskan päällä keskinäisissä kohtaamisissa neljällä voitolla ja kolmella tasapelillä. KPV:lta on ensimmäinen voitto punapaidoista vielä ottamatta. Helsingissä IFK on voittanut jokaisen pelin kokkolalaisia vastaan.

IFK:n joukkue ei ole erityisen laadukas, mutta yritteliäisyyttä valmentaja Tor Thodesenin ryhmästä löytyy kylliksi. Joukkue pelaa Töölön tekonurmella liki poikkeuksetta vähämaalisia otteluita. Kahdeksassa kotipelissä yhdeksästä on tehty alle kolme maalia. HIFK:n tulokset ovat olleet kotona kuitenkin melko hyviä ja nyt se saa vastaansa sarjan surkeimman vierasjoukkueen. Helsinkiläisillä on tällä hetkellä kovempi itseluottamus ja se tehnee vähämaalisessa ottelussa tarvittavan eron vastustajaansa.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» HIFK

2,12
170€ Tervetulopaketti
2,12
Talleta 10€ saat 60€ pelirahaa!
2,12
100% Bonus 200€ asti
2,10
100% Bonus 100€ asti
2,10
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,10
100% Bonus 100€ asti
2,10
100€ ilmaisveto
2,05
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2,02
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti