SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Hertha Berlin – Freiburg: Joko Jürgen Klinsmannin opit alkavat purra pääkaupungissa?
  • Ville
    Rahijärvi

Hertha Berlin – Freiburg: Joko Jürgen Klinsmannin opit alkavat purra pääkaupungissa?

julkaistu: 13.12.2019 10:02

Hertha Berlinin surkea viiden ottelun mittainen tappioputki tuli viimein päätökseen viime viikonloppuna Eintracht Frankfurtia vastaan. Pääkaupunkilaisten harmiksi voitto antoi yhä odottaa itseään, sillä 0-2 johtoasema ei pitänyt aivan loppuun asti, Frankfurtin tultua kalkkiviivoilla tasoihin. Hertha näytti kuitenkin jo selkeitä kehityksen merkkejä uuden valmentajansa Jürgen Klinsmannin alaisuudessa ja lienee enää ajan kysymys, milloin “Die Alte Dame” palaa taas voittojen tielle.

Tällä hetkellä Hertha on putoamiskarsintaviivan tuntumassa tasapisteissa Fortuna Düsseldorfin kanssa, joten pisteille olisi pakottava tarve ennen joulutauolle siirtymistä. Berliiniläiset ovat hävinneet kolme viimeisintä kotiotteluaan, mutta on huomioitava, että näistä Dortmund ja RB Leipzig  ovat olleet todella kovia vastustajia. Lauantaina vastaan asettuva Freiburg ei ole läheskään noiden kahden suurseuran tasoinen, vaikka se majaileekin tällä hetkellä vähän yllättäen jopa viidentenä.

Hyökkääjä Dodi Lukebakio iski kauden neljännen maalinsa viime ottelussa ja johtaa Herthan hyökkäystä myös tässä kamppailussa. Parikseen hän saanee Liverpoolista lainalla olevan Marko Grujicin, joka oli edellisessä ottelussa erinomainen.

Freiburg kukisti Wolfsburgin kotonaan 1-0 lukemin Jonathan Schmidin upean vapaapotkumaalin ansiosta. Kahden voitottoman matsin jälkeen kolme pistettä maistuivat makealta schwarzwaldilaisille, ja se onkin nyt voittanut kolme peliä kuudesta viimeisimmästään.

Viidentenä oleva Freiburg on tällä hetkellä tasapisteissä neljäntenä olevan Schalken kanssa. Freiburgin loistokauden salaisuus on ollut erinomaisessa puolustuksessa ja se on päästänyt vain 17 maalia 14 pelaamassaan ottelussa. Se on Bundesliigan neljänneksi vähiten.

Hyvistä tuloksista huolimatta Freiburg on näyttänyt varsin ponnettomalta edellisissä vieraspeleissään ja se on pelannut neljä edellistä reissupeliään voitoitta. Maaleja Freiburgin vieraspeleissä on nähty. Kuudessa viimeisimmässä ottelussa neljässä on tehty vähintään kolme maalia.

Kotijoukkue tekee yli 1,5 maalia @1,90 NetBet

» Pelaa kohdetta netbetillä

Hertha on pystynyt voittamaan Freiburgin vain kerran kuudessa viimeisimmässä yhteenotossaan. Berliiniläiset ovat kuitenkin nostaneet viime otteluissa selvästi tasoaan ja joukkue on oikeasti parempi kuin mitä sen sijoitus antaisi ymmärtää.

Freiburg tulee Olympiastadionille pelaamaan omaa peruspeliään, puolustaen tiiviisti. Ottaen huomioon joukkueen heikot otteet vieraissa, on vaikea nähdä Freiburgin pystyvän kukistamaan motivoituneen berliiniläisvastustajansa. Intohimoinen Klinsmann on nyt piiskannut uutta joukkuettaan pari viikkoa ja kun “Klinsin” tunteenpalo tarttuu  pelaajiin, alkaa tulostakin tulla.

Herthan voitosta tarjottaviin melko anteliaisiin kertoimiin on perusteltua tarttua.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Hertha Berlin

2,06
100% Bonus 100€ asti
2,06
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,05
170€ Tervetulopaketti
2,05
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2,05
100% Bonus 100€ asti
2,05
100% Bonus 200€ asti
2,05
100% Bonus 100€ asti
2,04
100€ ilmaisveto
2,00
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.