SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Hertha Berlin – Bayer Leverkusen: Torjuuko Huuhkajat-tähti Lukas Hradecky Leverkusenin Mestarien liigaan?
  • Ville
    Rahijärvi

Hertha Berlin – Bayer Leverkusen: Torjuuko Huuhkajat-tähti Lukas Hradecky Leverkusenin Mestarien liigaan?

julkaistu: 18.05.2019 03:46

Hertha Berlinillä ei ole mitään panosta kauden päättävässä ottelussaan Berliinin Olympiastadionilla. Tuloksesta riippumatta ”Die Alte Dame” tulee sijoittumaan turvallisesti keskikastiin, ilman huolia putoamista ja ilman toivoa europaikoista.

Paineettomassa tilassa pelaaminen on näyttänyt sopivan pääkaupunkilaisille, sillä se on vääntänyt edelliset neljä peliä tappioitta. Kahdessa viimeisimmässä pelissään Hertha voitti Stuttgartin (3-1) ja Augsburgin (3-4), joten joukkueen vire on varsin mallikas.

Päätöskierroksen peli on tunteikas Hertha-luotsi Pal Dardaille, joka jättää rakkaan seuran nyt kesällä, valmennettuaan Herthan edustusjoukkuetta viiden kauden ajan. Unkarilaisvalmentaja on elävä seuralegenda, pelattuaan seurassa peliurallaan huikeat 14 vuotta ja valmennettuaan sen jälkeen seuran eri joukkueita vuodesta 2012 saakka.

Dardain työtä tulee jatkamaan suurelle yleisölle tuntematon Ante Covic, joka nousee berliiniläisten kakkosjoukkueen valmentajan tehtävistä edustuksen peräsimeen. Covic on kasvattanut nykyiseen Hertha-miehistöön useita lupaavia nuoria pelaajia, joten maaperä tulee olemaan tuttua.

Bayer Leverkusenilla on erinomainen mahdollisuus kivuta vielä Mestarien liigaan oikeuttavalle neljännelle sijalle. Lääketehtaan seuran pahimmat kilpailijat – Eintracht Frankfurt ja Borussia Mönchengladbach – pelaavat kumpainenkin mestaruudesta kamppailevia Bayern Müncheniä ja Dortmundia vastaan.

Mikäli samasta neljännestä sijasta taistelevat Leverkusen, Mönchengladbach ja Frankfurt voittavat jokainen oman pelinsä, menee Leverkusen Mestarien liigaan, mikäli sen voittomarginaali on kaksi maalia isompi kuin Mönchengladbachilla. Ja jos Leverkusen yltää Mestarien liigaan, olisi se ensimmäinen kerta Bundesliigan historiassa, kun yli 50 maalia päästänyt joukkue kykenee moiseen.

Vaikka Lukas Hradeckyn edustama Levekusen on pelannut todella epävakaasti koko kauden otannalla, on se parantanut huimasti peliään talvitauon jälkeen. Tällä hetkellä joukkue on pelannut viisi viimeisstä peliään tappioitta ja näistä neljä on päättynyt ”Die Werkselfin” voittoon.

Kesken kauden valmennusvastuun ottaneella Peter Boszilla on terve joukkue käytettävinään, mukaan lukien takareisivammasta tervehtynyt jamaikalaistähti Leon Bailey. Hyökkäystä rytmittää tulevaisuuden supertähti Kai Havertz. 19-vuotias taituri on tehnyt jo 16 maalia ja jos saksalainen osuu vielä kerran, tulee hänestä Bundesliigan kaikkien aikojen nuorin 17 maalia tehnyt pelaaja.

Herthan ykkösmaalivahti Rune Jarstein on sivussa tästä ottelusta loukkaantumisen vuoksi.

Joukkueiden kuudesta viimeisimmästä keskinäisestä pelistä neljä on päättynyt Leverkusenin voittoon. Myös motivaatiotekjät ovat vierasvoiton puolella, sillä voitto reilulla marginaalilla takaisi paikan himoitussa Mestarien liigassa.

Leverkusenin hyökkäyskalusto on isäntiä laadukkaampi ja se pystyy vyöryttämään hyökkäyksiä niin laitojen kautta kuin keskikaistaltakin. Vieraat hakevat tarvitsemansa voiton perinteikkäältä Olympiastadionilta vakuuttavasti.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Bayer Leverkusen -1,5 Asian Handicap

2,15
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,14
100% Bonus 100€ asti
2,14
100€ ilmaisveto
2,14
100% Bonus 100€ asti
2,13
170€ Tervetulopaketti
2,13
100% Bonus 200€ asti
2,13
100% Bonus 100€ asti
2,10
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.