SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Wimbledon
  • Toimitus

Goffin – Djokovic: Serbialainen suuri ennakkosuosikki

julkaistu: 09.07.2019 20:18

Huomenna Wimbledonissa on vuorossa puolivälieräkierros ja meidän vihjeemme osuu turnauksen suurimman ennakkosuosikin Serbian Novak Djokovicin otteluun. Serbialainen maailman listan ykkönen kohtaa huomenna Belgian David Goffinin, joka on lievien vaikeuksienkin kautta raivannut tiensä kahdeksan joukkoon, mutta seuraavaksi tarvittaisi pieni ihme, että turnaus jatkuisi.

Turnauksen suosikiksi nostettu Djokovic on Wimbledonin edetessä suorastaan pahoinpidellyt vastustajansa. Tästä poikkeuksena toimii kuitenkin Hubert Hurkaczille hävitty erä. Tätä erää seurasi kuitenkin 6-1 voitettu kolmas erä ja elämä palasi jälleen raiteilleen. Huomena vastaan astuva Goffin on tietysti eri tason vastustaja, mutta ei ole mitään syytä epäillä serbialaisen jatkoon menemistä tästä parista.

Huomioitava asia on myös, että Djokovic ei ole kahteen otteluun hävinnyt ainuttakaan omaa syöttövuoroaan, vaan on ollut monesti jopa suvereeni syöttövuoroissaan. Kahteen edelliseen otteluun vastustaja on saanut seitsemän erän aikana ainoastaan kolme murtopalloa, mikä on lukemana todella vähän. Myöskin edellis ottelussa taputeltu 70% ykkössyöttöprosentti on huikea. Voikin sanoa, että serbialainen parantaa otteitaan kaiken aikaa.

David Goffin on tasokas pelaaja Monacossa majaansa pitävä belgialainen on tehnyt mukavaa nousua kohti top-20 pelaajia. Oikeakätinen 180 senttinen Goffin lyö rystylyöntinsä kahdella kädellä, joten kyseessä on varsin normaali pelaajatyyppi ruoholle. Goffinin ainoa heikkous on oman syöttövuoron hoitaminen kunnialla. Mies on voittanut tämän kauden ruoho-otteluidensa omista syöttövuoroistaan ainoastaan 84% ja tämä prosentti tuskin kasvaa, kun vastaan asettuu maailman tämän hetken paras pelaaja.

Djokon 3-0 voitto antaa liian heikon kertoimen pelattavaksi, mutta koska edessä on isolla todenäköisyydellä ainakin yksi erä, jossa serbialainen juoksee Goffinin ylitse, niin me lyömme lapulle seuraavan kohteen saadaksemme hieman parempaa kerrointa.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Goffin - Djokovic: alle 30.5 peliä

2.06
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2.00
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.98
100% Bonus 200€ asti
1.98
100% Bonus 100€ asti
1.98
170€ Tervetulopaketti
1.92
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.