SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Fortuna Düsseldorf – VfL Wolfsburg: Pystyykö isännät katkaisemaan orastavan tappioputkensa?
  • Ville
    Rahijärvi

Fortuna Düsseldorf – VfL Wolfsburg: Pystyykö isännät katkaisemaan orastavan tappioputkensa?

julkaistu: 12.09.2019 17:38

Fortuna Düsseldorf aloitti Bundesliiga-kautensa räväkästi, kun se kaatoi Niklas Moisanderin edustaman Werder Bremenin vieraskentällä komeasti 1-3 lukemin. Avauspelin hyvä tulos ei kuitenkaan kantanut pitkälle, sillä kahdessa seuraavassa sarjapelissä on tullut lunta tupaan. Kotiavaus paikallisvastustaja Bayer Leverkusenia vastaan päättyi 1-3 ja viime kierroksella Eintracht Frankfurt kellisti düsseldofilaiset 2-1 lukemin kotonaan.

Ennen kauden alkua Fortunaa pidettiin seurana, jonka oletettiin säilyttävän pääsarjapaikkansa melko vaivatta. Ensimmäiset kolme ottelukierrosta on kuitenkin osoittanut, etä Friedhelm Funkelin valmentaman joukkueen alakerta on varsin haavoittuvainen. Vuotava puolustus oli ongelmana jo edelliskaudella, eikä tähän ole näyttänyt löytyneen kesän aikana ratkaisua.

Fortunan kotipeleissä on totuttu näkemään runsaasti maaleja, tosin enimmäkseen sen omaan verkkoon. Edellisissä kymmenessä pelissä Merkur Spiel-Arenalla on jokaisessa tehty ainakin kolme maalia. Vuotavan puolustuksen lisäksi Fortunan ongelmana on ollut hienoinen kurittomuus. Joukkue on Bundesliigan eniten varoitettu joukkue, saldolla yhdeksän keltaista korttia kolmessa sarjaottelussa.

USA:n maajoukkuemies Alfredo Morales loukkasi takareitensä maajoukkuebreikin aikana ja on sivussa varmuudella perjantai-illan ottelusta.

Wolfsburg painaa Bundesliigassa vielä voittamattomana. Uusi valmentaja Oliver Glasner pisti koko paletin seurassa uusiksi kesän aikana ja vihreäpaidat ovatkin esittäneet hyvää futista kolmessa ensimmäisessä pelissään.

Avauspelissä kotona kaatui Köln 2-1 ja ensimmäisessä vieraspelissä jyrän alle jäi Hertha Berlin lukemin 0-3. Ennen maajoukkuetaukoa Volkkarit tasasi pisteet Paderbornin kanssa. Kaiken kaikkiaan autokaupungin seura on tehnyt hyvän vaikutuksen otteillaan ja juuri nyt se vaikuttaa joukkueelta, jolla on kaikki avaimet voittaa varsin keskinkertainen – ja pelaajamateriaaliltaan selvästi heikompi – Fortuna Düsseldorf.

Kroatian maajoukkuepelaaja Josip Brekalo on kovassa vireessä. Hän on tehnyt kolme maalia ja syöttänyt yhden pelaamassaan neljässä kilpailullisessa alkukauden ottelussa. Hänen hyökkääjäparina painaa pitkänhuiskea Wout Weghorst, jolla on kasassa kaksi maalia.

Ikävä uutinen on ykkösmaalivahti Koen Casteelsin sääriluussa oleva hiusmurtuma, joka pitää belgiveskarin sivussa. Varamaalivahtina toimiva Pavao Pervan on kuitenkin pätevä tuuraaja. Itävaltalainen piti nollat viime viikonvaihteen maaotteluissa niin Latviaa kuin myös Puolaa vastaan. Jenkkipuolustaja John Brooks on lasaretin puolella.

Wolfsburg on kohdannut Fortuna Düsseldorfin kahdeksan kertaa Bundesliigassa ja 2.Bundesliigassa, eikä ole hävinnyt kertaakaan. Viime kaudella Wolfsburg voitti vaivatta kummatkin kohtaamiset, ensin vieraissa 0-3 ja myöhemmin kotonaan 5-2.

Wolfsburg on näyttänyt Fortunaa parempia otteita alkukauden peleissään, pelaten tappioitta tähän saakka. Samaan aikaan Fortuna Düsseldorf on esiintynyt haparoiden kahdessa viimeisessä tappioihin päättyneissä peleissään. Puolustuslinja on haavoittuvainen ja oma pää vuotanee myös jatkossa.

Vierasvoitolle tarjottavat kertoimet ovat maistuvia.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» VfL Wolfsburg

2,34
170€ Tervetulopaketti
2,34
100% Bonus 200€ asti
2,34
100% Bonus 100€ asti
2,25
100% Bonus 100€ asti
2,25
100% Bonus 100€ asti
2,25
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2,23
100€ ilmaisveto