SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Fnatic – Liquid: Onko Liquid hereillä?
  • Toimitus

Fnatic – Liquid: Onko Liquid hereillä?

julkaistu: 19.08.2019 15:49

Dota2 The International -turnaus jatkuu aikaisin tiistaiaamuna. Turnauksessa on jäljellä 16 joukkuetta, joista kahdeksan on alkulohkojen perusteella sijoitettu ylempään kaavioon ja vastaavasti taas loput kahdeksan alempaan turnauskaavioon.

Tiistaina pelataan kaikki neljä alemman kaavion kamppailua. Ottelut ovat yhdestä poikki, joten löysäilyyn ei ole varaa tippaakaan. Yksi näistä alemman turnauskaavion otteluista on Fnatic vastaan Liquid. Ottelun arvioitu alkamisaika on tiistaina 12.30.

Fnatic aloitti turnauksen voitolla, mutta sen jälkeen alkoikin ilmetä ongelmia. Joukkue kuitenkin petrasi loppua kohden selkeästi, vaikka hävisikin lohkon viimeisen kamppailun VP:lle. Liquidin alkulohko oli pettymys. Joukkueelle jäi alkulohkosta käteen kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja peräti neljä tappioita.

Tämä tiistain jännityksen täyteinen ottelu on lähtökohtaisesti melko tasainen. Asiantuntijatiimimme pitää Liquidia suosikkina, mutta vain todella minimaalisin eroin. Fnaticilla onkin hyvä mahdollisuus voittaa tämä ’yhdestä poikki’ käytävä ottelu. Liquidilla oli alkulohkossa paljon vaikeuksia ensimmäisissä erissä. Tässä ottelussa siihen ei ole yksinkertaisesti varaa.

Bookkerit ovat myös Liquidin kannalla, jopa hieman liikaa. Fnaticin kertoimet nousevat parhaillaan, jopa lähelle kahta ja puolta. Tällaisilla kertoimilla näemme Fnaticin jo pelattava kohteena. Poimitaan siis Fnaticin mahdollinen pieni yllätysvoitto lapulle.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Fnatic

2,38
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2,34
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,30
100% Bonus 100€ asti
2,30
100% Bonus 100€ asti
2,30
100€ ilmaisveto
2,30
100% Bonus 100€ asti
2,25
100% ensitalletus 100€ asti