SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Florida Panthers – Buffalo Sabres: Buffalo Sabres saapuu Floridan auringon alle!
  • Johannes
    Romu

Florida Panthers – Buffalo Sabres: Buffalo Sabres saapuu Floridan auringon alle!

julkaistu: 19.02.2019 13:42

Itäisen konferenssin Atlantin divisioonassa kohtaavat Florida Panthers ja Buffalo Sabres. Illan estradina toimii Panthersin kotiluola BB&T Center.

Kotijoukkue Florida Panthers jatkaa seitsemän ottelun kotipelisarjaansa. Kissalauma saapuu kotiyleisön eteen kahden ottelun voittoputkessa, kun joukkue kellisti niin Calgary Flamesin (3-2rl) kuin viimeisimpänä Montreal Canadiens (6-3). Canadiens -ottelun ykköstähti oli kissalauman kapteeni ja kapellimestari Aleksander Barkov (3+1), joka vietti neljän tehopisteen iltapuhdetta.

Barkov palasi takaisin tehopisteille vietettyään kolme edellistä ottelua pisteittä. Barkovin hyvät otteet edellisessä ottelussa viittaavat siihen, että kapellimestari alkaa taas löytää virettään, mihin reagoimme välittömästi.

Aleksander Barkov tekee maalin @2.63 Unibet

» pelaa kohdetta unibetilla

Floridan tilanne on itäisessä konferenssissa kohtalaisen tukala. Joukkue majailee idässä sijalla 12 ja Atlantin divisioonassa kuudentena, 58 pisteellä. Matkaa viimeisen pudotuspelipaikkaan on 11 pistettä, tosin Florida on pelannut 57 ottelua, mikä on vähiten itäisestä konferenssista.

Kissalauman sairastuvalta löytyy pitkäaikaispotilas Derek MacKenzie sekä Colton Sceviour (hyökkääjä). Maalissa aloittaa James Reimer (89.99/3.14).

Florida Panthers kohtaa kotipelisarjassa Buffalon lisäksi vielä Carolina Hurricanesin ja Los Angeles Kingsin.

Vierasjoukkue Buffalo Sabres jatkaa kolmen ottelun mittaista vieraskiertuettaan ja saapuu Floridan auringon alle tappio niskassaan. Sabres avasi vieraskiertueensa toissayönä Prudential Centeristä, missä paholaiset ottivat Buffaloa sarvista voittaen ottelun maalein 4-1. Tappio oli toinen peräkkäinen ja kuudes viimeisestä 10 ottelusta.

Buffalo Sabres onkin pudonnut huonon jaksonsa ansiosta pudotuspelipaikan ulkopuolelle. Joukkue on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa sijalla 10 ja Atlantin divisioonassa viidentenä, 63 pisteellä. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kuusi pistettä.

Buffalon sairastuvalta löytyy hyökkääjä Kyle Okposo sekä puolustaja Marco Scandella. Okposo ei pelannut sunnuntaina, mutta jenkkihyökkääjä saattaa palata askiin tulevana yönä. Pelikunto varmistunee lähempänä ottelua. Maalissa aloittanee edellisessä ottelussa luukkua avannut Linus Ullmark (90.97/2.98).

Buffalo kohtaa vieraskiertueen päätöspelissä ylihuomenna idän jättiläisen Tampa Bayn.

Joukkueet kohtaavat kolmatta kertaa tällä kaudella toisensa. Florida Panthers on vienyt näistä kaksi peliä. Kahdessa edellisessä ottelussa ollaan maalimäärissä menty yli kuuden. Kaikki ennusmerkit viittaavat siihen, että maaleja nähdään myös tulevana yönä, sillä Buffalon viisikkopelaaminen puolustusalueella on ajoittain todella sekavaa, mistä Floridan tasoinen hyökkäys kyllä rankaisee. Florida pelaa myös ailahtelevasti puolustusalueella, jonka ansiosta vierasjoukkueella tulee olemaan omat tonttinsa.

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään yli 6 maalia (varsinainen peliaika)

1.97
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti
1.97
100% Bonus 100€ asti
1.97
100% Bonus 100€ asti
1.90
100% Bonus 100€ asti