SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
FF Jaro – Ekenäs IF: Ruotsinkielinen joukkue vahvoilla
  • Toimitus

FF Jaro – Ekenäs IF: Ruotsinkielinen joukkue vahvoilla

julkaistu: 19.06.2019 11:56

Tänään Pietarsaaren Jakobstads Centralplanilla on kuuluu toinen kotimainen kieli vahvasti, kun Jaron vieraaksi asettuu Ekenäs IF. Kotijoukkueen kausi on ollut hieman kaksijakoinen. Pelaaminen onnistuu, mutta maalinteossa välillä osana on huonoa taitoa, mutta kyllä joukkue on joutunut kärsimään alkukaudesta myös yllättävän paljon sattuman mahdollisuudesta otteluissa, eli käytännössä monesti pallo vaan osuu mielummin tolpan ulko, kuin sisäreunaan.

Pelilliset asiat joukkueella on kuitenkin kunnossa ja kotona ainoastaan Hakalle hävinnyt Jaro on tänään todellinen suosikki nappaamaan kotivoiton. Jaro on nimen omaan pelaava joukkue, jonka tavoitteena oli taistella jopa pääsystä sarjan kahden parhaan joukkueen joukkoon. Tällä hetkellä tähän tavoitteeseen ei vain tasapelit riitä ja näin ollen tänään tullaan kentällä näkemään varmasti hyökkäykseen panostava Jaro.

Vierasjoukkue Ekenäs IF on pelannut resursseihin ajatellessa mukiinmenevän kauden. Kymmenestä pisteestä kotiotteluista on kuitenkin tullut seitsemän ja matkustaminen ei tunnu millään kuulunut kotijoukkueen vahvuuksiin. Joukkueella on ollut myös jonkin verran ongelmia juurikin pelaavien joukkueiden kanssa ja niitä on luvassa varmasti tänäänkin. Ulkomaanavuissa kokolailla epäonnistunut vierasjoukkue onkin tänään varmasti saman tyyppisessä mankelissa, kuin edellisessä ottelussa Oulua vastaan ja siitä ei hyvä seuraa.

Jaro osaa tehdä maalipaikkoja ja TPS-ottelussa ne rupesivat jo näkymään myös taululla. Totuus onkin, että kotijoukkue  on tänään mielestäni kertoimia suurempi suosikki ja tästä syystä lyömme lapulle seuraavan kohteen.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» FF Jaro AH -1.0

2.00
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1.98
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.98
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.