SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
FC Schalke 04 – Mainz 05: Kuninkaansiniset lähtevät kasvattamaan voittoputkeaan kotiyleisönsä edessä
  • Ville
    Rahijärvi

FC Schalke 04 – Mainz 05: Kuninkaansiniset lähtevät kasvattamaan voittoputkeaan kotiyleisönsä edessä

julkaistu: 20.09.2019 02:33

Schalke aloitti Bundesliiga-kautensa vaisusti tasaamalla ensin pisteet Borussia Mönchengladbachin kanssa ja häviämällä sen perään Bayern Münchenille 0-3.

Parin viimeisen viikon aikana “Kuninkaansinisten” formi on kuitenkin kääntynyt parempaan suuntaan. Kolmannella peliviikolla kaatui Hertha Berlin tyylipuhtaasti 3-0 ja viime viikonloppuna Paderborn jäi gelsenkircheniläisten jyrän alle 1-5 lukemin. Kesällä valmentajaksi tulleen David Wagnerin opit ja ajatukset alkavat selvästi jo purra pelaajistoon.

Viime viikon tyrmäävästä vierasvoitosta teki vakuuttavan se, että Schalke tuli takaa-ajoasemasta rinnalle ja lopulta heittämällä ohi. Vaikka vastassa oli ”vain” sarjanousija, on Wagnerin ryhmän asenteessa täysin eri nuotti kuin vielä tuskaisella viime kaudella. Marokkolaishyökkääjä Armine Harit ratkaisi kahdella maalillaan pelin joukkueelleen ja hän oletettavasti jatkaa avauskokoonpanossa myös Mainzia vastaan.

Tämä ottelu on Schalkelle tärkeä siksikin, että seuraavalla kierroksella se joutuu matkustamaan Bundesliigan tämän hetken parhaan joukkueen, RB Leipzigin, vieraaksi. Vakuuttava esitys kotiyleisön edessä toisi tarvittavaa itseluottamusta.

Motivaatiotekijät ja historia ovat Schalken puolella tässä kamppailussa, sillä Kuninkaansiniset ovat kurmottaneet Mainzia toistuvasti joukkueiden keskinäisissä yhteenotoissa viime vuosina. 26 edellisestä keskinäisestä pelistä Schalke on voittanut 16 ja viidestä edellisestä kotipelistään Veltins Arenalla Schalke on voittanut jokaisen.

Mainz starttasi kautensa kolmella perättäisellä tappiolla, kun se otti pataan SC Freiburgilta, Mönchengladbachilta ja Bayern Müncheniltä. Viime viikonloppuna negatiivinen kierre kuitenkin katkesi, kun ”nollavitoset” pystyivät kaivamaan viime hetken maalillaan 2-1 kotivoiton Hertha Berlinistä.

Mielenkiintoinen nyanssi on se, että yksikään Mainzin kymmenestä aiemmasta kilpaottelusta ei ole päättynyt tasatulokseen. Näistä voittoja on neljä ja tappioita kuusi.

Avausvoitostaan huolimatta Mainz on yksi niistä harvoista Bundesliigan joukkueista, jotka eivät todellakaan ole vakuuttaneet vielä alkukaudesta. Valmentaja Sandro Schwarzin joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut todella kehnoa, eikä se ole kyennyt järjestelmälliseen maalitilanteiden luomiseen neljässä ensimmäisessä pelissään. Kaiken lisäksi punapaitojen puolustus on koko sarjan huonoin.

Mainz on hävinnyt kymmenestä edellisestä Bundesliigan vierasottelustaan peräti yhdeksän ja sen verkkoon tehty vähintään kaksi maalia viimeisen 11 vieraspelin otannalla jopa yhdeksän kertaa.

Mainz voitti viime keväänä Schalken, mutta isossa kuvassa Schalkella on silti henkinen niskalenkki Mainzista. Schalke on voittanut viisi viimeisintä kotipeliään ja kolmessä edellisessä Mainz ei ole onnistunut kertaakaan edes maalinteossa.

Mainz tekee ottelussa alle 0,5 maalia @2,65 Unibet

» Pelaa kohdetta Unibetilla!

Schalke on ollut vakuuttava parissa edellisessä ottelussaan, toisin kuin Mainz, jonka vire on ollut vaisu jo tovin. Mainzin puolustuslinja ei ole kestävä ja joukkue päästää liki poikkeuksetta useamman maalin vieraissa pelatessaan.

Schalke on tosin myös hivenen arvaamaton seura ja kulisseissa tapahtuu vuodesta toiseen paljon hämmentäviä asioita. Juuri tällä hetkellä valmentaja Wagnerin joukkue on balanssissa ja sen myötä myös vaativat ja äänekkäät kannattajat ovat joukkueen takana.

Perusteet kotivoiton pelaamiselle ovat olemassa, mutta Schalken kertoimet ovat tätä kirjoittaessa jo kovasti laskusuhdanteiset. Siksipä ruuvataankin kerrointa hivenen ylemmäs -1 tasoituksella, jolloin kahden maalin voitto tuo hyvän potin ja maalin voittokin palauttaa panoksen.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Schalke -1 Asian Handicap

2,19
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,17
100% Bonus 100€ asti
2,17
170€ Tervetulopaketti
2,17
100% Bonus 200€ asti
2,17
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2,15
100% Bonus 100€ asti
2,15
100€ ilmaisveto