SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
FaZe – BIG: Jatkuuko FaZen voittokulku tänään?
  • Severi
    Savolainen

FaZe – BIG: Jatkuuko FaZen voittokulku tänään?

julkaistu: 09.10.2019 12:53

ESL Pro League pyörähti taas eilen käyntiin. Vuorossa on kymmenes kausi ja liiga pelataan alkuvaiheessa taas maanosittain. Liigan alkuvaihe kestää noin kuukauden päivät. Ottelut pelataan tällä kaudella LAN-muodossa eli pelaavan joukkueen jäsenet ovat samassa paikassa ottelun ajan.

Keskiviikkona iltana noin kello 19.25 Suomen aikaan iskevät vastakkain FaZe ja BIG. Liigan ottelut pelataan kahteen voittoon eli Bo3-systeemillä.

Molemmat joukkueet pelasivat eilen ensimmäiset ottelunsa. FaZe aloitti liigan mallikkaasti ja voitti Opticin puhtaasti 2-0. BIG kärsi ensimmäisessä ottelussaan tappion Mousesportsille niukasti luvuin 1-2.

FaZe ajaa vielä sisään kahta uutta pelaajaansa Helvijs “broky” Saukantsia ja legendaarista Marcelo “coldzera” Davidia. Joukkueen hyvästä aloituksesta kaudelle huolimatta, on hyvinkin mahdollista, että notkahduksia vielä tulee.

BIG hävisi eilen tosiaan ensimmäisen kamppailunsa Mousesportsille. Ottelu oli kuitenkin yllättävän tasainen ja saksalaiset ovat varmasti tänään nälkäisiä voiton suhteen.

Lähtökohdat viittaavat siihen, että tässä ottelussa voi tapahtua lähes mitä vain. Karttavalinnatkin ovat hieman vaikea arvioida tässä vaiheessa, sillä uudet pelaajat saattavat muuttaa map-poolia paljonkin. Vertigoa tuskin kuitenkaan nähdään.

Näillä lähtokohdilla bookkereitten parhaimmillaan tarjoama hieman yli kahden kerroin kolmelle kartalle on kokeilemisen arvoinen kohde. Lähdetään tällä liikenteeseen!

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Yli 2,5 karttaa

2,01
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,00
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2,00
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2,00
100% Bonus 100€ asti
1,90
100% ensitalletus 100€ asti