SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
F1 -kausi 2019: Kuka voittaa maailmanmestaruuden kaudella 2019?
  • Johannes
    Romu

F1 -kausi 2019: Kuka voittaa maailmanmestaruuden kaudella 2019?

julkaistu: 12.03.2019 12:52

Formula 1 -kausi 2019 käynnistyy tulevana viikonloppuna Australian Melbournesta. Mestaruustaistelusta odotetaan Sebastian Vettelin ja Lewis Hamiltonin kaksintaistelua, mutta hämmentääkö Charles Leclerc, Max Verstappen ja Valtteri Bottas pakkaa?

Lewis Hamilton voittaa maailmanmestaruuden @2.40Coolbet

Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton lähtee ennakkosuosikkina alkavalle kaudelle. Brittikuski on, eittämättä sarjan tasaisin ja varmin suorittaja, mitä tulee pitkään kauteen. Mercedes tulee olemaan kärkiauto yhdessä Ferrarin kanssa, ja kehitystyö ja luotettavuus näyttelevät taas suurta roolia alkavalla kaudella. Hamilton on kiistatta yksi kaikkien aikojen kuljettaja ja maailman paras paalupaikkakuljettaja. Brittikuski lähtee alkavalle kaudelle rikkomaan uusia ennätyksiä ja on vedonlyöntiyhtiöiden silmissä suosikki.

» pelaa kohdetta coolbetillä

Sebastian Vettel voittaa maailmanmestaruuden @3.00Coolbet

Sebastian Vettel on Hamiltonin pahin haastaja. Viime kaudella saksalaispilotti sortui käsittämättömän paljon virheisiin, jotka maksoivat Vettelille maailmanmestaruuden. Ferrarilta on tulossa todella hyvä ja kokonaisvaltainen auto kaudelle 2019. Talvitestien perusteella Ferrarilla näyttäisi olevan vahvin paketti, kun F1 -sarja alkaa tulevana viikonloppuna. Vettelin ainoa heikkous löytyy kypärän sisältä. Jos saksalaisen pääkoppa ei kestä viime kauden tapaan, on kuljettajien maailmanmestaruutta turha odottaa Maranellossa. Jos Vettel on oppinut opikseen viime kauden virheistä, on saksalainen kiistatta maailmamestari ainesta.

» pelaa kohdetta coolbetillä

Charles Leclerc voittaa maailmanmestaruuden @4.50Coolbet

Charles Leclerc on Kimi Räikkösen manttelinperijä alkavalla kaudella. Nuori monacolainen teki debyyttinsä viime kaudella F1 -sarjassa ja hyppää alkavalla kaudella Ferrarin rattiin. Leclerc on voittanut pienemmissä luokissa kaiken mahdollisen. Nuorukaisen ajotaidot ovat täyttä timanttia, josta saatiin esimakua jo Barcelonan talvitesteissä. Monacolaista pidetään F1 -piireissä, jopa Max Verstappenia lahjakkaampana kuljettaja ja tälle on syynsä. Leclerc on erittäin nöyrä ja jalat maassa oleva tyyppi, joka analysoi paljon omia tekemisiään. Autosta monacolaisen mestaruushaaveet eivät jää kiinni, sillä Ferrari on alkavalla kaudella uuden tallipäällikön, Mattia Binotton johdolla valmiimpi kuin koskaan aikaisemmin.

Ferrarin pahin skenaario olisi, että Leclerc alkaisi heti alkukaudesta pyyhkimään Vettelillä lattiaa, ja näin myös tallin sisäinen hienarkia muuttuisi.

» pelaa kohdetta coolbetillä

Max Verstappen voittaa maailmanmestaruuden @10.00Coolbet

Max Verstappen on kiistatta yksi F1 -varikon mielenkiintoisimmista kuljettajista. Lentävän hollantilaisen ajotaidoista ei ole kahta sanaa, mutta nuoren miehen temperamentti on tullut tutuksi kaikille moottoriurheilun ystäville. Red Bull -tallin nokkamies, Helmut Marko on tehnyt talvella kovasti töitä timanttinsa kanssa, että Verstappenin pääkoppa pysyisi koko kauden kasassa. Isoin kysymys kuitenkin on, että kuinka hyvän moottorin Honda pystyy Red Bullille tarjoamaan. Suoranopeus on iso mysteeri, josta saadaan varmuus kauden alussa. Aerodynaamisesti Red Bull on F1 -sarjan paras auto, kuten Adrian Neweyn luonnokset aina.

» pelaa kohdetta coolbetillä

Valtteri Bottas voittaa maailmanmestaruuden @25.00Coolbet

Valtteri Bottaksella on edessään uransa kannalta tärkein kausi. Viime vuonna nastolalainen ei pystynyt haastamaan Hamiltonia. Bottas ajaa Mercedes -sopimuksen viimeistä kautta ja tulosta on yksinkertaisesti tultava, jos Bottas mielii myös jatkossa istua hopeanuolen ratissa. Kauden teema on ”tulos tai ulos”, eikä Bottaksen tehtävä ole todellakaan helppo, sillä ensimmäiseksi pitää pystyä voittamaan tallikaveri. Ferrari tulee myös antamaan oman haasteensa nastolalaiselle. Bottas ei voittanut viime vuonna yhtään kilpailua, ja ensimmäisellä Mercedes -kaudella tuli vain kolme voittoa. Toki viime vuonna Bottas oli hyvin epäonninen, joka romutti samalla mestaruushaaveet. Bottas on omien sanojensa mukaan henkisesti valmis kauteen, mikä on elinehto, jos mielii taistella maailmanmestaruudesta. Aika näyttää kokeeko Bottas ”maailman nopeimman Heikin” kohtalon.

» pelaa kohdetta coolbetillä

F1-KAUSI ALKAA: NAPPAA ILMAISVETO

F1-kausi 2019 starttaa Australian GP:llä. Coolbet elää täysillä Valtterin ja Kimin matkassa koko formulakauden ajan. Avauskilpailuun on tarjolla markkinoiden parhaiden kertoimien lisäksi loistava ilmaisvetotarjous kaikille asiakkaille!

» Siirry tarjoukseen

Kaikki F1 -kaudesta 2019

» F1 -kausi 2019

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä