SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Englanti – Kosovo: Jatkaako Kosovo matkaa kohti EM-kisoja
  • Toimitus

Englanti – Kosovo: Jatkaako Kosovo matkaa kohti EM-kisoja

julkaistu: 10.09.2019 19:11

Tänään Wembleyn Stadionilla nähdään jälleen maan ylpeys eli Englannin maajoukkue tositoimissa. Tällä kertaa vastaan joukkue saa lohkon kakkosena majailevan Kosovon. Lontoon sää on tänään tyyni ja lämpömittari näyttää noin 15 astetta ottelun alkaessa, joten olosuhteet stadionilla ovat loistavat.

Englannin maajoukkueen loukkaantumistilanne on sama kuin edellisessäkin ottelussa ja näin ollen myös pelaava kokoonpano ei varmasti montaa muutosta näe. Joukkueen suurimmat poissaolijat ovat edelleen Dier. Alli, Lingard ja Delph. Tämän takia joukkue lähtenee jälleen kolmella keskikenttäpelaajalla, jotka ovat suurella todenäköisyydellä Henderson, Rice ja Barkley. Hyökkäyskolmikkokaan tuskin muuttuu, vaan sinne heitetään jälleen Rashford, Kane ja Sterling. Puolustuksessa pieni rotaatio lienee mahdollista.

Kosovo pelaa tällä hetkellä varsinkin ylöspäin erittäin hyvää jalkapalloa, mutta samalla on todettava, että omiin menee ehkä jopa hieman liikaa maaleja. Joka tapauksessa joukkueen menestys on vähintäänkin erittäin hyvää ja Kosovosta on tullut ennakkosuosikki pääsemään tuleviin EM-kisoihin viimeisetään Kansojen Liigan D-sarjan pleijareiden kautta.

Kosovon harmiksi joukkueelta puuttuu tänään kentältä Milot Rashica ja Kosovon maajoukkueessa eniten maaleja sylkenyt Arber Zeneli. Joka tapauksessa Kosovon joukkue on profiloitunut kohtalaisen vaaralliseksi hyökkäysjoukkueeksi ja sitä se on Englantikin. Englannin puolustus ja keskikenttä on kuitenkin valovuoden vastustajaa edellä ja joukkueen prässipeli tulee tuottamaan suuria vaikeuksia Kosovon pallollisesti hieman kömpelölle alakerralle. Otetaan kuitenkin varman linjan kautta ja nautitaan ottelusta.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Englanti AH-2.0

1.78
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.77
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1.77
170€ Tervetulopaketti
1.77
100% Bonus 200€ asti
1.77
100% Bonus 100€ asti
1.76
100% Bonus 100€ asti
1.76
100% Bonus 100€ asti
1.76
100€ ilmaisveto
1.76
100% Bonus 100€ asti