SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
ENCE – forZe: Miten alkaa suomalaisten matka?
  • Severi
    Savolainen

ENCE – forZe: Miten alkaa suomalaisten matka?

julkaistu: 13.09.2019 12:15

Blast Pro Series Moscow 2019 -turnaus pyörähtää tänään käyntiin. Kyseessä on tämän vuoden viides Blast Pro Series -turnaus ja pelipaikkana toimii tällä kertaa VTB-areena Venäjällä Moskovassa.

Turnauksessa pelataan tuttuun tapaan kaikki alkulohkon ottelut Bo1-muodossa. Ence aloittaa alkulohkon urakkansa tänään noin kello 20.45 Suomen aikaan. Vastaan astelee turnauksen kotijoukkue forZe.

ForZe sai yllättäen paikan turnaukseen Vitalityn jättäydyttyä pois turnauksesta. Venäläisjoukkue omaa potentiaalia, mutta tämän tason turnauksista kokemusta vielä uupuu. ForZen valmistautuminen Enceä vastaan ei varmasti ole ollut ihanteellinen, sillä he pelasivat vielä eilen peräti kaksi Bo3-ottelua ECS-liigassa.

Ence lähtee turnaukseen uudella kokoonpanolla. Miikka “sunNy” Kemppi edustaa tänään ensimmäisen kerran Enceä virallisessa ottelussa. On vaikea lähteä ennustamaan, miten ensimmäinen turnaus, saati sitten ensimmäinen ottelu sujuu uudella kokoonpanolla.

Ottelun karttavalinta on myös vaikeahko veikata. Vertigoa tuskin nähdään missään tapauksessa, mutta muuten lähes mikä kartta vain on mahdollinen valinta, sillä taktisiakin vetoja voi olla luvassa.

Vaikka Ence onkin liikkeellä uudella kokoonpanolla on hyvin mahdollistta, että forZe on suurissa vaikeuksissa suomalaisten kanssa. Miikka on kuitenkin varmasti tuttu pelaaja Encelle, vaikka he ovatkin ehtineet olla vasta noin viikon yhdessä, niin uskon Encen voittavan tämän ottelun. Tässä turnauksessa jokainen ottelu on erittäin tärkeä ja häviö forZea vastaan tekisi tästä urakasta todella haastavan.

Tasoitukset ovat pysyneet melko matalina. Bookkereitten tasoitus -3,5 kierrosta antaa noin kahden kertoimen, joten lähdetään sillä liikenteeseen. Pitää kuitenkin muistaa, että tässä ottelussa on lähes kaikki mahdollista. Toivotaan, että Ence ottaa heti tärkeän voiton uuden tarinan alkuun!

Katso ottelu suorana huippu selostuksella Pelaajat.comin Twitch-kanavalla! 

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ence -3,5 kierrosta

1,93
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1,91
100% ensitalletus 100€ asti
1,90
100% Bonus 100€ asti
1,90
100% Bonus 100€ asti
1,90
100% Bonus 100€ asti
1,90
100€ ilmaisveto