SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Dynamo Kiev – Club Brügge: Kotijoukkue kovassa paikassa.
  • Toimitus

Dynamo Kiev – Club Brügge: Kotijoukkue kovassa paikassa.

julkaistu: 13.08.2019 14:18

Tänään jatketaan Mestarien Liigan karsintoja ja ensimmäinen valintamme osuu NSC Olimpiyskiy Stadiumilla pelattavaan Dynamo Kievin ja Club Brüggen väliseen kamppailuun, jossa näistä asetelmista molemmilla joukkueilla ainoa tavoite on varmasti jatkopaikka, jonka myötä varmistuisi paikka myös Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Tosin molemmat joukkueet ovat tarpeeksi päteviä pelaamaan jopa Mestareiden Liigan lohkovaiheessa.

Ensimmäinen ottelu oli pelitapahtumiltaan tasainen, mutta vähäisistä maalipaikoista ainoastaan kotijoukkue onnistui maalinteossa, kun Vanaken laittoi pallon pilkulta pussiin. Vierasjoukkue Kiev puolestaan nosti toiselle jaksolle hyökkäystään, mutta laukausten laatu oli aivan onneton ja maaliakohti menneiden yritysten määrä jäikin kokonaiseen yhteen kappaleeseen.

Tänään kotikentällään pelaava Kiev onkin tarkan paikan edessä. Maaleja pitää tehdä, mutta vastustajan vierasosuma tekisi elämästä kertaheitolla todella paljon vaikeampaa. Joukkue on pelannut järjestäen joka ottelun 4-2-3-1 muodostelmalla ja se tullaan kentällä näkemään tänäänkin. Tähän vaikuttaa myös poissaolot, johon kuuluvat Sidcley, Shaparenko, Tsitaishvili ja Duelund.

Vierasjoukkue Brügge nähdään oikeastaan poikkeuksetta 4-3-3 muodostelmassa, mutta tänään ilmeisesti laidoilla viilettävät Afrikan pojat Dennis ja Tau kantavat niskassaan myös hieman normaalia suurempaa puolustusvelvoitetta ja jossain kohden peliä, kun vastustaja pitää palloa voi muodostelma muuttaa olomuotoaan 4-5-1 tapaiseen muotoon. Poissaoloja joukkueella ei tänään ole ilmeisesti yhtään joten siinä mielessä joukkueella on parhaat mahdolliset lähtökohdat otteluun.

Kievin sää on hieman kotoista lämpimämpi, kun mittari näyttää ottelun alussa 28 astetta, joten keli on mahtava. Kiev on vaikea voitettava kotona ja vieraat saattavat mennä otteluparista jatkoon kotijoukkueen voitollakin. Kertoimet ovatkin sitä luokkaa, että pelaajistoltaan hitusen vastustajaa parempi kotijoukkue on tänään suosikin asemansa ansainnut. Vielä kun otamme huomioon sen, että joukkue voi voittaa ottelun vaikka putoaisi jatkosta, niin pelivalinta on selvä.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Dynamo Kiev

2.34
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.25
170€ Tervetulopaketti
2.25
100% Bonus 100€ asti
2.25
100% Bonus 200€ asti
2.20
100€ ilmaisveto
2.20
100% Bonus 100€ asti
2.20
100% Bonus 100€ asti
2.20
Talleta 10€ saat 60€ pelirahaa!
2.20
100% Bonus 100€ asti