SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Dortmund – Paderborn: Isännillä kova hinku takaisin voittojen tielle
  • Ville
    Rahijärvi

Dortmund – Paderborn: Isännillä kova hinku takaisin voittojen tielle

julkaistu: 22.11.2019 01:01

Juuri ennen maajoukkuetaukoa Borussia Dortmund joutui arkkivihollisensa Bayern Münchenin möyhentämäksi, kun keltamustat kävivät ottamassa nenään Münchenissä karuin 4-0 lukemin. Tappio oli Lucien Favren suojattien ainoa kuuteen viimeisimpään matsiin, mutta sitäkin harmillisempi. Pistemenetysten myötä sarjasijoitus putosi kuudenneksi, joten nyt joukkueella on yhä suurempi paine onnistua seuraavissa otteluissaan, ettei ero kärkeen kasvaisi liiaksi.

Dortmund on tunnettu erinomaisista otteistaan kotona ja sen pelit Signal Iduna Parkilla ovat olleet useimmiten vauhdikkaita ja maalirikkaita. Tällä kaudella ei tappioita kotiyleisön edessä ole vielä tullut ja viidestä pelistä neljä on päättynyt ruhrilaisten voittoon. Dortmund on tehnyt vähintään kaksi maalia jopa 21 kertaa 22 viimeisimmässä kotiottelussaan.

Joukkue pääsee hyvin pitkälti optimi kokoonpanollaan perjantai-illan kamppailuun. Jadon Sancho ja Thorgan Hazard esiintyivät maajoukkuepeleissään edukseen ja lienevät suurella todennäköisyydellä avauksessa. Myös Dortmundin tärkein pelaaja Marco Reus on selättänyt vaivansa ja pystyy jälleen pelaamaan. Käytännössä vain luotettava box-to-box pelaaja Thomas Delaney on sivussa Bundesliiga-kierroksen avaavasta ottelusta. Tanskalainen loukkasi nilkkansa EM-karsintapelissä eikä pelaa enää ennen vuodenvaihdetta.

Kuluva kausi on ollut katastrofaalinen pienelle SC Paderbornille. Joukkue on hävinnyt 11 Bundesliigan ottelustaan jopa yhdeksän. Moiseen ”saavutukseen” on yltänyt Bundesliigan historiassa ainoastaan kuusi muuta seuraa ja kaikki nämä ovat pudonneet kauden päätteeksi takaisin 2.Bundesliigaan. Todennäköisyydet eivät siis totisesti ole Paderbornin puolella.

Viidestä vierasottelustaan saldona on neljä tappiota ja yksi tasuri, maalierolla 4-12. Kaiken lisäksi tapa jolla Paderborn häviää ottelunsa viikosta toiseen on hälyyttävä. Seitsemässä viimeisimmässä ottelussaan se on hävinnyt kummatkin puoliajat jopa kuudesti.

Paderbornin pelaajamateriaali on valitettavan köykäinen pääsarjatasolle eikä reservistä tahdo löytyä päteviä paikkaajia riittämiin kun tilanne sitä vaatisi. Tällä hetkellä joukkueen kapteeni Uwe Hünemeier on loukkaantumisen vuoksi poissa pelaavasta kokoonpanosta.

Hyökkääjä Streli Mamba on Paderbornin paras maalintekijä kahdella osumallaan. Tosin saksalaisella on menossa kuiva kausi, sillä osumia ei ole syntynyt ainuttakaan viiteen edelliseen otteluun.

Molemmat joukkueet tekevät maalin – Ei @2,15 NetBet

» Pelaa kohdetta netbetillä

Dortmundin kannalta ottelu Paderbornia vastaan tulee parhaaseen mahdolliseen aikaan, sillä joukkue todella tarvitsisi itseluottamusboostia sysihuonon Der Klassikerin jälkeen. Kolmessa edellisessä yhteenotossa Dortmund on kepittänyt Paderbornin 3-0, 6-1 ja 7-1 lukemin.

Kotivoitto on ilmeinen, mutta perusvoitolle ei saa juuri lainkaan kerrointa. Lisätään pienellä riskillä ja maltillisin panostuksin kierroksia tasoitusten kautta ja luotetaan, että vieraat jäävät statistin rooliin Signal Iduna Parkin mekkalassa.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Dortmund -2,5 Asian Handicap

2,15
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2,14
170€ Tervetulopaketti
2,14
100% Bonus 200€ asti
2,14
100% Bonus 100€ asti
2,14
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2,12
100% Bonus 100€ asti
2,12
100€ ilmaisveto
2,10
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.