SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Dortmund – Bayern München: Bundesliigan kärkiklassikko!
  • Roland
    Nilsson

Dortmund – Bayern München: Bundesliigan kärkiklassikko!

julkaistu: 10.11.2018 14:19

Signal Iduna Parkilla kohtaavat Bundesliigan kiihkeässä kärkiottelussa Borussia Dortmund ja Bayern München. Bundesliigan piikkipaikkaa pitävä Dortmund on liigakolmosta edellä tällä hetkellä neljä pistettä.

Viikolla Mestarien Liigassa Estadio Wanda Metropolitanolla 0-2 kuokkaan Atletico Madrilta ottaneelta Dortmundilta ovat tänään sivussa pakeista loukkaantuneet Abdou Diallo ja Marcel Schmelzer.

Bayernilla on puolestaan aukkoja keskikentällä. Viikolla tsämppärissä AEK:n 2-0 kotonaan kahdella Robert Lewandowskin pussukalla kukistanut FC Bayern joutuu tulemaan toimeen tänään ilman neljää keskikentän urhoaan, sillä sivussa ovat Arjen Robben, Kingsley Coman, Corentin Tolisso ja Thiago Alcantara.

Niko Kovacin suojatit eivät ole viime aikoina olleet AEK-voitosta huolimatta bayernilaisille tyypillisessä tikissä. Siitä tuorein osoitus nähtiin edellisellä Bundesliiga-kierroksella, missä FC Bayernin oli tyytyminen hikiseen 1-1 kotitasuriin Freiburgia vastaan.

Vaikka tuota peliä aiemmin Kovac ja kumppanit kaatoivat kotoisessa liigassaan Mainzin ja Wolfsburgin, sen kolme aiempaa voitotonta liigapeliä pakotti seurajohdon pitämään kriisipalaveria perinteisen suurseuran tipahdettua kolisten sarjakärjestä liigan keskikastiin.

Lucien Favren suojatit ovat Bayernille varsinainen mittari sen iskukyvystä, missä sen todellinen taso punnitaan Signal Iduna Parkin hornankattilassa.

Kolmen maalin keskiarvolla Bundesliigassa reppuja takoneiden isäntien syömähampaina ovat tällä kaudella riehuneet espanjalainen seitsemän nyytin mies Pacino Alcacer sekä Marco Reus, jolta löytyy plakkaristaan kuusi kaappia.

Alcacerin tähtihetki osui syys-lokakuun taitteeseen, jolloin hyökkääjä paukutti hatun Augsburgia vastaan sekä osui kahdesti niin Leverkusenia kuin Espanjan maajoukkueessa Walesia vastaan.

Kolhuistaan toipunut Alcacer nuoli kolme peliä haavojaan ja on pelannut taas vastustajien kiusana parissa viime pelissä tuloksetta.

Reus on sen sijaan osunut maalipuiden väliin kahdesti kolmessa ja kolmesti kuudessa viime pelissään.

Ottelussa tehdään yli 3.5 maalia @2.45

» pelaa kohdetta unibetilla

Dortmundin ja Bayernin keskinäiset pelit ovat olleet tavallisesti kaikkea muutakuin läpsyttelyjä ja niissä ovat maalinodotusarvot korkealla. Rohkeimmat betsarit saalistavat reippaita maalimääriä, joista saa suolaisia kertoimia. Rolle-setä ottaa tänään varman päälle ja ottaa marjan pois mättäältä ja hakee sen sijaan suolalihaa viihdevetona.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Ottelussa tehdään yli 2.5 maalia

1.56
100% Bonus 100€ asti
1.56
100% Bonus 100€ asti
1.56
100% Bonus 100€ asti
1.55
100% Bonus 100€ asti
1.55
100% Bonus 200€ asti
1.55
170€ Tervetulopaketti