SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Wimbledon
  • Toimitus

Djokovic – Bautista: Nähdäänkö serbialaisen ylijuoksu

julkaistu: 12.07.2019 09:38

Tänään homman nimi on Wimbledonissa semifinaalipäivä! Tänä vuonna ei suuria yllätyksiä semifinaaleihin mennessä ole nähty, sillä legendaarisesta Big Fourista kolme on mukana tämän päivän otteluissa. Ainoastaan Andy Murray taistelee terveytensä kanssa ja on sivussa kyseisistä kekkereistä.

Semifinaaleiden ensimmäinen ottelu aikaa klo 15.00 ja tässä vihjeessä otetaankin käsittelyyt maailmanlistan ykkösen Novak Djokovicin ja maailmanlistan sijalla 22 olevan Roberto Bautistan ottelu.

Molemmat pelaajat ovat tämän turnauksen pelanneet erittäin vakuuttavasti. Yksi vihjeemme kannalta merkittävimpiä asioita on se, että molemmat pelaajat ovat olleet erittäin hyviä omalla syöttövuorollaan. Bautista on hävinnyt koko turnauksen aikana oman syöttövuoronsa ainoastaan kolmasti ja Djokovic viidesti. Eli lähtökohtaisesti vastakkain on kaksi pelaajaa, joiden oma syöttö on viimisen päälle kunnossa.

Djokovic on ottelussa valtava suosikki ja olisi pieni ihme, jos Bautista pystyisi ottelun voittamaan. Toisaalta nämä pelaajat ovat ottaneet tällä kaudella kahdesti vastakkain kovalla kentällä ja molemmat ottelut ovat merkattu Bautistan hyväksi. Täytyy kuitenkin muistuttaa, että sisäkovien tulokset ovat aina historian saatossa olleet jokseenkin yllättäviä.

Bautista tuntuu olevan elämänsä kunnossa ja miehestä huokuu itseluottamus. 31-vuotias Castello De La Planan mies tuntuu pelaavan tässä turnauksessa yhtä elämänsä parhaista kekkereistä ja ei varmasti anna tätä peliä ilmaiseksi serbialaistähdelle. Totuus vaan taitaa olla, että taidot ei riitä tänään voittoon saakka, vaikka tuhkimotarinoista kuinka tykkäisi.

Serbialainen Djokovic ei ole joutunut turnauksessa oikeastaan tosipaikan eteen vielä kertaakaan ja vaikea on tänäänkään povata mitään viiden erän trilleriä. Se menettääkö Serbian tähti tänään erän, niin on hyvinkin mahdollista. Varmaa on kuitenkin se, että syötönmurtoja tuskin mies napsii samaan tahtiin, kuin edellisissä otteluissa.

Me luotamme Djokovicin taitoon ja Bautistan hyvään syöttöön. Djokovic on hakannut jokaisen vastustajansa mattoon hyvinkin helposti ja kertoimet ovat reagoineet mielestämme ainoastaan Djokovicin hyvään pelaamiseen. Toisaalta Bautista on edennyt välieriin aivan samalla kaavalla tuhoten vastustajansa täysin. Tämän takia pelivalintamme on seuraava.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Djokovic - Bautista: Yli 31.5 peliä

1.89
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
1,86
200€ voitontehostus
1,86
100% Bonus 100€ asti
1,86
100% Bonus 100€ asti
1,86
100% Bonus 100€ asti
1,85
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1,80
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.80
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.