SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Dinamo Riika – Jokerit: Takaisin sorvin ääreen!
  • Roland
    Nilsson

Dinamo Riika – Jokerit: Takaisin sorvin ääreen!

julkaistu: 11.02.2019 13:09

Latvian pääkaupungissa Riikassa ottavat yhteen Lännen yhdeksäs ja neljäs, kun epätoivoisesti vielä pudotuspelipaikkaa tavoitteleva Dinamo Riika haastaa Jokerit.

Kaksi peräkkäistä ja viisi kuudesta pelistään hävinnyt Dinamo voi kyllä nykyisellä pistetahdilla heittää hyvästit sinne pääsemiselle, vaikka Sotshi on vain kaksi pinnaa sitä edellä. Tosin narrien kannattaa ottaa illan isäntänsä siitä huolimatta vakavasti. Dinamon plakkariin on nimittäin kertynyt pinnat kolmesta peräkkäisestä kotivoitosta Spartak Moskovaa (2-1ja), Dinamo Minskia (3-2vl) ja Slovan Bratislavaa (3-2) vastaan.

Dinamolla on tämän pelin jälkeen runkosarjan otteluita enää neljä pelaamatta. Kotipeleistä Dinamo Minskia ja Slovan Bratislavaa vastaan se todennäköisesti selviää kuivin käsin. Vedenjakajaksi muodostuu reissu Tsherepovetsiin, missä Severstalin on kaaduttava. TsSKAa vastaan Dinamoa viedään kuin märkää rukkasta.

Jokerit voitti neljästä ennen maaottelutaukoa pelaamastaan vieraspelistä kolme. Ainoa tappio tuli samantasoiselle Barys Astanalle (2-8) kauden pohjanoteerauksessa, minkä jälkeen narrit osoitti henkisen kypsyytensä kaatamalla Traktorin nätisti 1-0.

Reissu jatkuu kolmella vieraspelillä ja tämän illan ottelun jälkeen vastaan tulevat vielä ilkeät Dynamo Moskova ja SKA Pietari, joten pisteitä ei liene juurikaan tästä reissusta luvassa, ellei niitä tänään Riikasta ryöstetä.

Jokerit päättää runkosarjansa kolmeen kotiotteluun Spartak Moskovaa, Slovan Bratislavaa ja Dinamo Minskia vastaan, joten lasku tullee olemaan kuitenkin pehmeä ja mustelmilta vältyttäneen matkalla kohti pudotuspelejä.

Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti kauden aikana. Syyskuussa Dinamo päihitti narrit 2-1 jatkoilla kotonaan. Marraskuussa Jokerit otti kotiluolassaan revanssin 7-3. Joulukuussa Jokerit juhli juuri ennen joulua kotonaan 3-2 jatkoaikavoittoa Dinamosta.

Keskinäisissä peleissä Dinamon seitsemästä maalista viidessä ovat olleet mukana kolme latonut Linus Videll ja kahdesti osunut Lauris Darzins.

Linus Videll tekee maalin @2.95

» pelaa kohdetta unibetilla

Lauris Darzins tekee maalin @3.75

» pelaa kohdetta unibetilla

Jokereilta on puolestaan löytynyt kolme kahden maalin miestä, kun Alex Grant, Nicklas Jensen sekä eilen 27-vuotissynttäreitään juhlinut Sakari Manninen ovat hurjastelleet maaleillaan.

Nicklas Jensen tekee maalin @2.95

» pelaa kohdetta unibetilla

Sakari Manninen tekee maalin @3.50

» pelaa kohdetta unibetilla

Alex Grant tekee maalin @5.00

» pelaa kohdetta unibetilla

Viihdevetoihin maalintekijähaut löytynevät noista edellämainituista sälleistä. Päävihjeessä sen sijaan haetaan maltillista tärppiä.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia (varsinainen peliaika)

2.08
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.02
100% Bonus 100€ asti
2.02
100% Bonus 100€ asti
2.02
100% Bonus 100€ asti
2.02
100% Bonus 100€ asti
2.02
100% 100€