SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Dallas Stars – Vegas Golden Knights: Ritaripaidat saapuvat American Airlines Centeriin!
  • Johannes
    Romu

Dallas Stars – Vegas Golden Knights: Ritaripaidat saapuvat American Airlines Centeriin!

julkaistu: 15.03.2019 13:11

Läntisessä konferenssissa pelataan yön NHL-kierroksella tärkeistä pisteistä, kun Dallas Stars saa vieraakseen Vegas Golden Knightsin. Pelipaikkana toimii Starsin kotiaski American Airlines Center.

Kotijoukkue Dallas Stars saapuu kotiyleisön eteen ja B2B -otteluiden jälkimmäiseen keitokseen kahden ottelun voittoputkessa. Dallas käväisi kahden ottelun mittaisella minikiertueella, missä joukkue antoi selkään niin Buffalo Sabresille (0-2) kuin edellisessä ottelussa Minnesota Wildille (1-4).

Dallas on ollut viime aikoina tulikuuma joukkue, sillä joukkue on onnistunut kairaamaan voittoja tasaiseen tahtiin ja samalla nostanut itsensä tukevasti kiinni pudotuspelipaikkaan. Dallas on voittanut viimeisestä kymmenestä pelistään seitsemän. Joukkue majailee tällä hetkellä läntisessä konferenssissa sijalla kuusi ja Keskisessä divisioonassa sijalla kolme, 79 pisteellä.

Starsin nykyvireestä kertoo kaiken se, että avainpelaajien loukkaantumisista huolimatta joukkue voittaa otteluita. Joukkueen sairaslista on todella pitkä, kun poissa ovat Martin Hanzal (hyökkääjä), Stephen Johns (puolustaja), Marc Methot (puolustaja) sekä hyökkääjä Mats Zuccarello. Uusimpana sairastuvalle liittyi viime aikoina maagisessa vireessä ollut ykkösmolari Ben Bishop, joka loukkasi itseään eilen Minnesota Wildia vastaan ja jätti näin leikin kesken toisessa erässä.

Bishop kärsii alavartalovammasta, jonka vakavuudesta saadaan selvyys perjantaipäivän aikana. Maalissa aloittanee siis kakkosmolari Anton Khudobin (92.37/2.55).

Dallas aloittaa Vegas -ottelusta viiden ottelun mittaisen kotipelisarjan.

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights palaa neljän päivän vapailta takaisin sorvin ääreen. Vegas käväisi ennen ansaittuja vapaapäiviään kahden ottelun mittaisella Kanadan kiertueella, missä ritaripaidat voittivat Vancouverin (2-6), mutta hävisivät viimeisimmän ottelun Calgarylle (6-3). Flames -tappio päätti Vegasin kuuden ottelun mittaisen voittoputken.

Vegas on hyvissä asemissa, mitä tulee kevään pudotuspeleihin. Ritaripaidat ovat tällä hetkellä läntisessä konferenssissa sijalla viisi ja Tyynenmeren divisioonassa sijalla kolme, 81 pisteellä.

Ritaripaitojen sairastuvalta löytyy pitkäaikaispotilas Erik Haula, joka on päässyt pikkuhiljaa luistelemaan. Maalissa aloittanee viime ottelussa luukkua avannut ykkösmolari Marc-Andre Fleury (91.24/2.48).

Vegasilla on edessään melkoinen rypistys, kun joukkue pelaa seuraavaan neljään päivään kolme ottelua, joista kaksi vieraskaukalossa ja yksi kotiaskissa. Dallas -ottelun jälkeen joukkue palaa takaisin kotiin kohdaten B2B -otteluissa Edmontonin kotona ja Sharksin vieraissa.

Lähtökohdat otteluun

Dallas Starsille Vegas -ottelu on neljään päivään kolmas peli. Rasitusta korostaa entisestään, että joukkue saapuu kotiin vieraista B2B -otteluiden jälkimmäiseen peliin.

Gerard Gallant on saanut neljän päivän vapaiden aikana rauhassa hieroja pelillisiä asioita. Vegas on tuoreella jalalla liikkeellä, mikä edesauttaa joukkueen pelitapaa ja on ennen kaikkea suuri etu, kun vastassa on eilen pelannut Dallas Stars.

Jim Montgomery on saanut siipirikkoisesta tähtikaartistaan kaiken irti. Joukkue on parantanut puolustuspelaamistaan, jonka viimeisenä lukkona on ollut Bishop. Hyvin liikkuva ja tuoreella jalalla oleva Vegas on kuitenkin tähän tilanteeseen pahin mahdollinen vastustaja Starsille.

Vegasin viisikkopelaaminen on parantunut kevättä kohti huomattavasti. Vegas kärsi ”ulos puhalluksen” edellisessä ottelussa, mikä takaa sen, että joukkue on valmis tähän otteluun.

Vegas on voittanut molemmat joukkueiden keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella, ja kaikki ennakkoasetelmat viittaavat siihen, että Dallas saa kuokkaan myös kolmannen kerran.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Vegas Golden Knights

2.23
100% Bonus 100€ asti
2.23
100€ riskitön veto tai 200% 200€ asti
2.23
100% Bonus 100€ asti
2.23
100% Bonus 100€ asti
2.23
100% Bonus 100€ asti
2.23
200€ voitontehostus
2.20
100% Bonus 200€ asti
2.20
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 40€ asti