SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Dallas Stars – Colorado Avalanche: Ottaako vieraat Bounce Backin Starsista?
  • Roland
    Nilsson

Dallas Stars – Colorado Avalanche: Ottaako vieraat Bounce Backin Starsista?

julkaistu: 28.12.2019 16:23

NHL:n Läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan joukkueista ottavat American Airlines Centerissä yhteen Dallas Stars ja Colorado Avalanche.

Rick Bownessin hypättyä Starsin puikkoihin Jim Montgomeryn yllättävien potkujen jälkeen tähtipaitojen kuherruskuukautta kesti aikansa, mutta joulunaluspelit olivat yhtä tervanjuontia.

Kuusi päivää sitten viimeksi askissa ollut Stars on hävinnyt kolme neljästä viime ottelustaan päästäen pelkästään kahdessa edellisessä tappiopelissään Panthersille ja Flamesille yhteensä tusinan verran kiekkoja verkkoonsa!

Toki pohjakosketuksen voi selittää henkisellä ja fyysisellä väsymyksellä, joten siinä valossa joulutauko tuli Bownessin laumalle otolliseen aikaan.

Rolle-setä on lähes varma, että yhtenä syistä voi myös pitää joka paikassa hehkutettua Winter Classicia, mikä pelataan Uudenvuodenpäivänä Starsin ja Predatorsin kesken lähes satatuhatta silmäparia kiduksiinsa vetävällä Cotton Bowl Stadiumilla, Dallasissa. Se summaa sekä Starsin että Predatorsin viimeaikaiset konttaamiset. Poikia jännittää nokare pöksyn pohjalla!

Colorado palasi kalkkunoiden äärestä jo eilen, kun se otti pataansa toiselta Keskisen divisioonan joukkueelta Minnesota Wildilta 4-6. Tappio oli Avalanchelle kolmas neljässä pelissä ja kaikki häviöt ovat tulleet kotiluolassa Pepsi Centerissä, joten voi olla hyvästäkin, että Jared Bednarin suojatit pääsevät välistä haukkaamaan happea toisaalle.

Ottelu Wildia vastaan oli päätöserässä jo lähes hanskassa, mutta sitten tasaisessa pelissä Avalanchen maaliin seisotettu tsekki-imuri Pavel Francouz päätti laittaa ”nilfiskinsä” käyntiin ja hörppäsi reilussa minuutissa pari helppoa pohjoismaalaista Mats Zuccarellon ja Victor Raskin vetoa kassin pohjalle kääntäen pelin momentumin ja tilanteen vierasjohdoksi. Wild-pakki Ryan Suter sipaisi muodollisen niitin vielä keskialueelta lopussa tyhjiin.

Bednar on lukenut läksynsä ja tänään Avsin maalia vartioi luotettavampi Philipp Grubauer (10-8-2, 2.86, 91.3%), mikä parantaa melkoisesti vieraiden mahdollisuuksia tänään!

Huomionarvoista Avalanchen eilisessä pelissä oli myös se, että kahdeksan ottelua ylävartalovamman takia huilannut keltanokkapakki Cale Makar palasi askiin ahmien kättelyssä yhden maalisyötön, mikä nosti tulokkaan harvalukuiseen kastiin.

Makar (8+21) on yksi viidestä tulokaspakista, jotka ovat keränneet vähintään 29 pinnaa uransa ensimmäisistä 30 matsista! Viisikon muut nimet Harry Cameron (23+15), Larry Murphy (5+27), Mark Howe (12+17) ja Brian Leetch (7+22) herättävät vähintäänkin kunnioitusta maailman kovimman lätkäliigan historiaa vähänkään tuntevalle.

Suomalaisittain tuossa matsissa tehtiin myös historiaa, sillä Avsin Joonas Donskoi laukoi peräti kahdeksan kertaa maalia kohti on raahelaisen oma ennätys rikkoen kahdella vedolla laiturin aiemman rajapyykin, minkä oli saavuttanut urallaan kolmesti.

Jos Donskoi jatkaa vähintäänkin samalla vetomäärällä, soi verkkokin väistämättä ja tuolla kertoimella Donskoita kannattaa jo hakea maalintekijäksi!

Joonas Donskoi tekee maalin (60 min) @4.10 Unibet

» pelaa kohdetta unibetilla

Kolme osumaa kuudessa paluunsa jälkeisessä ottelussa tehnyt Mikko Rantanen on myös oiva haku Nathan MacKinnonin ja Gabriel Landeskogin ketjun kolmantena tehomiehenä onnistumaan tänään vieraista!

Mikko Rantanen tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.20 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Neljä peräkkäistä ja viisi kuudesta kohtaamisesta vienyttä Starsia ei voi mitenkään pitää niin selvänä ennakkosuosikkina tänään edes kotiluolassaan American Airlines Centerissä kuuden huilipäivän jälkeen oman divisioonan joukkuetta vastaan, joka on kaikenlisäksi saanut juuri toiselta divisioonansa arkkiviholliselta edellispäivänä kotonaan nenilleen pelattuaan tuossa ottelussa kaikenlisäksi kelvollisesti.

Colorado Avalanche @2.80 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Rolle-setä satsaa tänään lanttinsa Avalanchen voiton puolesta! Bounce Back, revanssi, pelirytmi ja Talviklassikon läheisyys puhuvat kaikki vierasvoiton puolesta.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Colorado Avalanche ML

2.15
100% Bonus 100€ asti
2.15
100€ ilmaisveto
2.15
100% Bonus 100€ asti
2.10
100% Bonus 100€ asti
2.10
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.10
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.10
100% Bonus 100€ asti
2.10
170€ Tervetulopaketti
2.08
100% Bonus 200€ asti
2.08
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)