SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Toimitus

Crystal Palace – Norwich: Vieraiden toivo pitkälti Pukin varassa

julkaistu: 27.09.2019 23:53

Huomenna Selhurst Parkilla on jälleen aika päästää FIFA 2020 pelissä Sampo Terhon naaman omakseen saanut Teemu Pukki irti oman joukkueensa Norwichin tähtipelaajana, kun joukkue kohtaa vierasottelussaan Crystal Palacen. Lontoon säästä huomenna ennakoidaan aika tuulista, eli tuulilukemat saattavat ottelun aikana jopa 8m/s ja kun tiedämme Selhurst Parkin rakenteen, niin tuuli pääsee puhaltamaan aika vapaasti myös itse kentälle ja tämä vaikeuttaa varsinkin pitkien pallojen suuntaamista.

Kotijoukkue Crystal Palace lähtee otteluun aika mukavista asetelmista. Vierasvoitto Manchester Unitedista ja kotitasuri Wolvesista luovat joukkueelle varmasti uskoa huomiseen otteluun ja joukkue onkin ansaitusti laitettu kertoimien valossa suurehkoksi suosikiksi kotiareenallaan. Palacen suurimmat haasteet sijoittuvat hyökkäyspelaamiseen, jossa joukkue on ollut tilastollisesti koko sarjan kehnoin tehden ainoastaan neljä maalia. Yhtä vähän maaleja on saanut aikaiseksi vain Newcastle ja Watford.

Palacen hyökkäyspään ongelmien pelättiin vielä pahenevan, kun Wilfred Zaha kolautti jalkansa viime viikolla Wolves pelissä ja oli alkuviikon harjoituksissa aika ontuvassa kunnossa. Mies on kuitenkin harjoitellut torstaista asti normaalisti ja on täydessä pelikunnossa. Kotijoukkueen ainoat poissaolija onkin ilmeisesti Connor Wickham, kun myös Mamadou Sakhon odotetaan saavan itsensä kuntoon peliin mennessä. Hänen tilanteesta lopullinen varmuus saadaan kuitenkin vasta puolen päivän maissa.

Vierasjoukkue Norwich ei olekkaan sitten aivan yhtä onnekas loukkaantumisiensa osalta. Zimmermania ei nähdä kentällä enään ennen tammikuuta, Klosen nilkka meni leikkuriin ja mies pelaa seuraavan kerran ensi kaudella. Hernandez saadaan hyvällä tuurilla pelikuntoon marraskuun aikana ja Trybull, sekä Trul huilaavat vielä kolmisen viikkoa. Heidän lisäksi Trancic ja Tettey eivät vielä ole kun noin kymmenen minuutin tikissä ja miehet ovatkin ilmeisesti sivussa huomenna. Aarons ja Fahrmann ovat sentään ilmeisesti huomenna saksalaiskäskijän käytettävissä.

Norwich muistetaan jotenkin hyvistä otteistaan, kun joukkue on varsinkin suurseuroja pitänyt mankelissa varsin hyvällä menestyksellä. Totuus on silti se, että joukkueen ainoa vierasmaali tällä kaudella on tehty sarjan alussa Liverpoolia vastaan. Tämän lisäksi joukkueen ensimmäinen vierasvoitto tälle kaudelle odottaa edelleen saapumistaan ja valtavat huolet loukkaantumispuolella eivät helpota kapealla miehistöllä operoivan joukkueen elämistä.

Huomenna kentällä onkin kaksi joukkuetta jotka molemmat kärsivät maalinteko-ongelmista. Jos vierasjoukkue maalin tekee on maalintekijä hyvin ilmeisesti suomalainen Teemu Pukki. Tätä vaihtoehtoa voikin pelata varsinkin olemassa olevien kamppanijoiden tai kerroinbuustereiden kautta.

Oma veikkaukseni on kuitenkin, että ensimmäinen jakso tullaan pelaamaan erittäin tarkkaa jalkapalloa ja ensimmäisen jakson 0-0 antaakin ainakin vielä näin yöaikaan pelattavaa kerrointa monellakin sivustolla. On kuitenkin hyvin mahdollista, että toinen joukkueista saisi omat ongelmansa hyökkäämisessä ratkottua, mutta nykyisen maaliodottaman mukaan laitan latini sen puolesta, että molemmat joukkueet eivät sitä tee.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Crystal Palace - Norwich: Molemmat tekevät maalin - EI

2.35
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2.35
100% Bonus 200€ asti
2.35
100% Bonus 100€ asti
2.35
170€ Tervetulopaketti
2.25
100€ ilmaisveto
2.25
100% Bonus 100€ asti
2.25
100% Bonus 100€ asti
2.25
100% Bonus 100€ asti