SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Colorado Avalanche – Minnesota Wild: Villiä menoa Pepsi Centerissä?
  • Roland
    Nilsson

Colorado Avalanche – Minnesota Wild: Villiä menoa Pepsi Centerissä?

julkaistu: 27.12.2019 18:25

NHL:ssä joululomat on vihdoin lusittu ja joukkueet palaavat taas sorvin ääreen! Lännessä ja Keskisessä divisioonassa se tarkoittaa mm. Colorado Avalanchen ja Minnesota Wildin kohtaamista Pepsi Centerissä!

Colorado kohtaa heti huomenna Uudenvuodenpäivänä Talviklassikkoon Nashvilleä vastaan valmistautuvan Dallasin American Airlines Centerissä. Minnesota puolestaan isännöi yhden välipäivän jälkeen NY Islandersia Xcel Energy Centrerissä.

Läntisen konferenssin ja divisioonansa toisena oleva Avalanche lähti joulunviettoon kaadettuaan Vegasin 7-3 T-Mobile Arenassa. Kovimpina pisterohmuina hääri kolme sentteriä Pierre-Edouard Bellemare (2+0), Nathan MacKinnon (0+2) ja J.T. Compher (0+2). Suomalaislaitureista myös Mikko Rantanen yksi pisteille ammuttuaan kauden 11.nnen maalinsa ylivoimalla.

Voitollaan Avs katkaisi kahden ottelun tappioputkensa. Colorado on hävinnyt kolme viidestä ottelustaan, niistä kaksi kotiluolassaan Pepsi Centerissä Carolinaa (1-3) ja Chicagoa (3-5) vastaan.

Chicagoa vastaan seitsemän ottelun (3+6) pisteputkensa katkaissut MacKinnon palasi siis jälleen pistekantaan Vegasia vastaan. Ennen tuota putkeaan MacKinnon nakutti kahdeksassa peräkkäisessä pelissä tehot 7+11 eli Avsin liideri viihtyy tuhoineen parrasvaloissa. MacKinnon on kerännyt urallaan 22 pelissä Wildia vastaan 32 pinnaa!

Nathan MacKinnon tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.10 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Nathan MacKinnon tekee vähintään 2 maalia (sis. jatkoajan) @6.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Nathan MacKinnon tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Nathan MacKinnon tekee vähintään 3 pistettä (sis. jatkoajan) @5.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Wild lähti tauolle kaadettuaan Flamesin 3-0 Xcel Energy Centerissä. Voitto oli Minnesotalle neljäs seitsemässä pelissä ja viides vähintään pisteen tuonut ottelu kahdeksassa pelissä.

Nollapelin torjunut Devan Dubnyk on startannut kahdessa peräkkäisessä Wildin voittopelissä joukkueen maalinsuulla. Dubnyk missasi neljä ottelua oltuaan sivussa perhesyiden takia, jotka johtuivat vaimonsa terveysongelmista, joita veskari ei ainakaan tässä vaiheessa halua eritellä tarkemmin vielä julkisuudessa.

Mistään pikkuasioista ei ole kyse, mutta joka tapauksessa mies on viettänyt aikaa vaimonsa tukena vaikeina hetkinä ja seura on halunnut antaa ymmärrettävästi tähtiveskarilleen vapaata niin paljon kuin mies vain tarvitsee. Joulutauko tuli taatusti Dubnykille hyvään saumaan.

Dubnykin poissaollessa Alex Stalockin kanssa vuorotteli Wildin maalissa reserveistä parrasvaloihin nostettu Kaapo Kähkönen, joka kömpi Dubnykin palattua kiltisti takaisin koirankoppiin Iowa Wildiin.

Coloradolta ovat yhä sivussa puolustajista Cale Makar (29. 8+20=28) ja hyökkääjistä Colin Wilson (9. 0+4=4). Minnesotalta puolestaan kapteeninsa Mikko Koivu (28. 2+10=12) ja Jason Zucker (34. 12+12=24).

Avalanche on vienyt seitsemän kahdeksasta edellisestä kotipelistään Wildia vastaan, joista viisi varsinaisella peliajalla.

Molempien joukkueiden viimeaikaisiin ailahtelevaisiin otteisiin on syynsä, eikä niiden suhteen kannata pistää liian suurta painoarvoa. Otteluväsymyksellä joulun alla ja Dubnykin tilanteella ne on helposti kuitattu ja nyt kausi jatkuu taas niiltä osin puhtaalta pöydältä.

Kumpikin joukkue lähtenee otteluun ykköskassareillaan eli Philipp Grubauer (10-8-2, 2.86, 91.3%) ja Dubnyk (6-8-2, 3.19, 89.7) ovat enemmän kuin valistunut ja villi arvaus tolppien väliin tänään!

Isäntien suorasta voitosta saatavat kertoimet ovat laskussa ja menossa vahvasti kipurajan alle, joten Rolle-setä satsaa rohkeasti tasoitusvetoon, vaikka ne vaarallisia divisioonan sisäisissä otteluissa tavallisesti ovatkin.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Colorado Avalanche (-1.5)

2.20
100% Bonus 100€ asti
2.20
100€ ilmaisveto
2.20
100% Bonus 100€ asti
2.17
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.17
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.
2.17
100% Bonus 100€ asti
2.16
100% Bonus 200€ asti
2.16
100% Bonus 100€ asti
2.16
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
2.16
170€ Tervetulopaketti