SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Carolina Hurricanes – Washington Capitals: Bounce Back?
  • Roland
    Nilsson

Carolina Hurricanes – Washington Capitals: Bounce Back?

julkaistu: 18.04.2019 19:59

Itäisen konferenssin puolivälieräsarjan neljännessä kohtaamisessa PNC Arenassa ovat vastakkain Carolina Hurricanes ja Washington Capitals.

Ottelusarjan voitot ovat Washingtonin hyväksi 2-1. Etumatkansa se hankki kaataessaan Canesin kahdessa ensimmäisessä pelissä Capital One Arenassa 4-2 ja 4-3 jatkoilla.

Washingtonista Nicklas Bäckström osui noissa peleissä kolmesti ja Carolinan Andrei Svechnikov kahdesti.

Carolina riisui puolestaan Washingtonin aseista 5-0 sarjan kolmannessa kohtaamisessa PNC Arenassa.

Tuossa pelissä puhutuin tilanne nähtiin avauserässä, kun Canesin 19-vuotias keltanokka Svechnikov erehtyi haastamaan vanhan karhun, itseään huomattavasti kookkaamman ja kokeneemman Capsin Alexander Ovechkinin poikapainiin. Venäläisten keskinäinen päättyi parin napakan iskun jälkeen täydelliseen tyrmäykseen ja nuorukaisen aivotärähdykseen.

Carolina on ollut todella tehokas kotiluolassaan, missä sen saldo edellisessä 23 kotipelissä (17-6-0) on kohtalaisen jäätävä. Ennen pudotuspelejä 15.4% ylivoimatehoille naurettiin, mutta hymy alkaa kriitikkojen kesken hyytyä, jos Canes jatkaa Game 3:n kaltaisia esityksiä myös tänään.

Hurrikaanipaitojen tehopakki Dougie Hamilton näytti, että yksinkertainen on kaunista ja takoi kaksi perustykkiä Braden Holtbyn selän taakse ylivoimalla.

Canesin vahvuus on liike ja nyt se näyttää tarttuneen jopa sen nelosvitjan Warren Foegeliin, joka alkaa loistaa miehen otettua paikkansa rosterissa.

Foegelin nouseminen runkosarjan lopussa Canesin rosteriin pudotti Saku Mäenalasen poppariosastolle, mutta näytti myös samalla, että tervettä ja tehokasta roolipelaajaa löytyy myös Carolinalta naftaliinista. Lisäksi AHL:n Charlottesta hyppää nelosen toiseen laitaan Patrick Brown.

Micheal Ferlandin ylävartalovamma ja Svechnikovin poissaolo nostaa tänään Foegelin tosin Canesin kakkosvitjaan ja Mäenalanen palaa tuttuun neloseen omaan rooliinsa.

Washingtonin piiskuri Todd Reirden vaihtoi aamutreeneissä kahden tehokenttiensä oikeita laitureita päinensä. Tänään T.J. Oshie kirmaa Bäckströmin ja Ovechkinin rinnalla. Tom Wilson siirtyy puolestaan Evgeni Kuznetsovin ja Jakub Vranan vierelle.

Carolinalle Ferlandin ja Svechnikovin poissaolot merkitsevät sitä, että Canesin runkosarjan top-6 -pisterohmuista kaksi on ulkona. Tuo ei tiedä mitään muita kuin ongelmia.

Capitals ottanee tänään Bounce Backin ja ekstramotivaatiota tuo varmasti myös tieto, että tämän sarjan voittaja kohtaa aikanaan NY Islandersin myötä viimekautisen mestariluotsinsa Barry Trotzin runkosarjassa loistaneen Tampan sijasta.

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Washington Capitals ML

2.15
100% Bonus 150€ asti tai 400% Bonus 10€ asti
2.13
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
2.08
100% Bonus 200€ asti
2.08
200€ voitontehostus
2.08
100% 100€
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.08
100% Bonus 100€ asti
2.05
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
2.05
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.