SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Ville
    Rahijärvi

Burnley – Norwich City: Pukki-Party saapuu saapuu Lancashireen

julkaistu: 21.09.2019 01:46

Burnley isännöi lauantain kello viiden ottelussa Norwich Cityä omalla Turf Moor –stadionillaan. Kotijoukkue lähtee otteluun kääntämään neljän pelin voitotonta putkeaan.

Vierasjoukkue Norwich puolestaan otti viime viikonloppuna kovimman mahdollisen päänahan, kun se kukisti kotonaan Carrow Roadilla hallitsevan mestarin Manchester Cityn maalein 3-2.

Burnley voitti Valioliiga-kauden ensimmäisessä ottelussaan Southamptonin 3-0, mutta sen jälkeen voitot ovat kiertäneet lancashireläisjoukkueen kaukaa. Wolverhamptonia vastaan valmentaja Sean Dychen joukkue oli jo saada arvokkaat kolme pistettä, mutta lisäajan viime sekunneilla tullut 1-1 tasoitusosuma vei arvokkaan voiton käsistä. Vastaavasti viime viikonloppuna Burnley nousi vierasottelussa Brightonia vastaan 1-0 tappioasemasta 1-1 tasatulokseen Jeff Hendicksin tekemän lisäajan maalin turvin.

Burnley on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 14, vain pisteen verran putoamisviiivan yläpuolella. Nyt vastaan asettuva Norwich on yhden pisteen turvin luoteisenglantilaisia edellä, joten ottelun merkitys on suuri kummallekin joukkueelle. Vaikka matka putoamisviivaan on pieni, ei ero eurokentille oikeuttaviin sijoihinkaan ole kuin muutama piste.

Norwich on voinut treenata kuluvan viikon hyvällä fiiliksellä edellispelissä tulleen jättionnistumisen myötä ja odotusarvo on, että ”kanarianlinnut” lähtevät kovalla itseluottamuksella myös tähän haastavaan vieraspeliin.

Teemu Pukki on tehnyt tällä kaudella huimat kuusi maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Kotkalaislähtöinen pelaaja on ollut yksi Valioliigan alkukauden sensaatioista, mutta Cityä vastaan myös useat Norwichin pelaajat osoittivat pystyvänsä ottavansa vastuuta. Tämä lämmittänee valmentaja Daniel Farkea eritoten.

Burnleyn paras maalintekijä on neljä täysosumaa iskenyt Ashley Barnes.

Teemu Pukki tekee ottelussa maalin @2,25 NetBet

» Pelaa kohdetta netbetillä

Norwich kohtaa seuraavissa neljässä ottelussaan joukkueita, joita vastaan se todennäköisesti tulee kamppailemaan sarjapaikasta keväällä, joten Burnleyn vieraana tappion välttäminen olisikin varsin mainio tulos.

On vähän spekuloitu, että näinköhän Norwichilta olisi odotettavissa lauantaina todellinen ulospuhallus huiman viime ottelun jälkeen. Fakta on kuitenkin myös se, että isäntäjoukkue Burnley on jo kohtalaisen kovien paineiden alla sen aloitettua kautensa odotettua nihkeämmin.

Odotettavissa on  tiukka kamppailupeli, jossa ero voittajan ja häviäjän välillä jäänee yhteen maaliin.

Erikoistarjous uusille asiakkaille

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille Teemu Pukin maalista korotetun 30.00 kertoimen! Jos verkko ei heilu saat maalisyötöstä 10€ ilmaisvedon. Pukin ollessa tulessa: heiluttamalla maaliverkkoa ja syöttämällä maalin – Saat molemmat! Siirry tarjoukseen tästä>>

» Lunasta Pukki tarjous tästä

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Norwich +0,5 Asian Handicap

1,87
Kerroinvertailujen kärkipäätä päivästä toiseen!
1,86
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1,85
100% Bonus 100€ asti
1,85
100% Bonus 100€ asti
1,85
100€ ilmaisveto
1,85
170€ Tervetulopaketti
1,85
100% Bonus 100€ asti
1,85
100% Bonus 200€ asti
1,84
100% Bonus 100€ asti