SEURAA MEITÄ:
×

PITKÄVETOVIHJEET

ETUSIVU / PITKÄVETOVIHJEET
Valioliiga
  • Toimitus

Bournemouth – Norwich: Pukki vierasmaaleja etsimässä

julkaistu: 19.10.2019 11:39

Tänään Valioliigan ottelupoimintamme tulee Dean Courtilta, jossa toisistaan mittaa ottavat Bournemouth ja Norwich. Dean Court on yksi omalaatuisimmista stadioneista, joita Valioliiga nykypäivänä tarjoaa. Alustana toimii edelleen luonnonnurmi ja kenttä on jopa kymmenen metriä normaalia leveämpi, kun rajat on piirretty mittoihin 105x78m. Muutenkin stadion on rakenteiltaan melko matala ja toimii parhaillaan melkoisena tuulitunnelina tämän tason otteluihin.

Dean Court on monella tapaa sellainen kenttä, jonka kuvittelisi tuovan kotijoukkueelle valtavan etulyöntiaseman, mutta tästä mahdollisuudesta Bournemouth ei ole saanut kyllä ihan kaikkea vielä irti. Vaikka joukkueen ainoa kotitappio tällä kaudella on tullut Manchester Citylle, on kotivoitotkin yhteen kappaleeseen, kun Sheffield ja West Ham ovat hakeneet yhden vieraspisteen Kings Parkilta.

Kotijoukkueen elämää tänään hankaloittaa hieman Charlie Danielsin loukkaantuminen puolustuksesta ja Adam Smithin jonkinlainen reisivamma, joka saattaa estää miehen pelaamisen jopa kokonaan. Tässä tilanteessa kotijoukkueen puolustusta olisi astetta vaikeampi jo tilkitä. Muita poissaolijoita ovat Junior Stanislas, David Brooks ja koko kauden sivussa ollut Dan Gosling.

Vierasjoukkue Norwichin otteet reissupeleissä ovat olleet tällä kaudella jotain säälittävän ja naurettavan rajamaastosta. Joukkueen paras vierasottelu pelillisesti osui ensimmäiseen vieraspeliin, jolloin Liverpool otti vakuuttavan kotivoiton numeroin 4-1. Tämän jälkeen Canaries ei ole tehnyt ainuttakaan vierasmaalia ja näin ollen vierasotteluiden maaliero neljän pelin jälkeen onkin kovin surullinen yksi tehty ja kymmenen päästettyä maalia.

Norwichin ongelmat loukkaantumisosastolla ovat sentään hieman helpottuneet maaottelutauolla. Timm Klose, Christoph Zimmermann, Grant Hanley, Mario Vrancic, ja Ralf Fahrmann tulevat olemaan ottelusta sivussa. Näistä Fahrmann omistaa pienen mahdollisuuden pelikuntoon, mutta se sauma on lähes olematon aamun harjoitusraportin perusteella.

Norwich ei oikein vieraissa tee maaleja, mutta tänään kotijoukkue ei myöskään ole välttämättä sarjan tasokkain ryhmä. Canaries on ollut ongelmissä puolustuksensa kanssa viime aikoina ja lähinnä puolustajien henkilökohtainen taso on ollut suuri haaste. Tänään puolustus saakin vastaansa loistavilla otteillaan maajoukkueeseenkin päässeen Callum Wilsonin ja tämä saattaa olla hankala haaste.

Toisaalta myös vierailla on heittää kentälle yksi Valioliigan tämän hetken vaarallisimmista pelaajista, kun Teemu Pukki on näyttänyt olevansa aina vaarallinen valkoisten viivojen sisäpuolella. Jos Pukin itseluottamus meinasi kärsiä joukkueen huonoista otteista, niin kaksi elintärkeää maalia edellisessä maaottelussa toi sen varmasti takasin.

Vaikka joukkueissa on yksittäiset hyvät hyökkääjät, niin tuolla lentokentällä pelatessa on maaliodottama vedetty kyllä aivan kattoon. Kun otetaan huomioon vielä, että Bournemouth on tehnyt kotona neljään otteluun seitsemän maalia ja Norwich on saanut neljässä vieraspelissä aikaan yhden häkin, niin yli kolmen maalin näkeminen tänään tuntuu kovin kummalliselta. Toisaalta jos maaleja ottelussa enemmän tehdään, on Pukki suurella todenäköisyydellä vastuussa vähintään yhdestä maalista.

 

 

Liity Facebookissa Pitkävetopelaajat-ryhmään ja
ole edelläkävijä pitkävetovihjeissä. Siirry tästä

» Bournemouth - Norwich: Under 3.5 maalia

1.84
Talleta 25€, saat 50€ (vain 1x kierrätys)
1.84
100% Bonus 200€ asti
1.84
100% Bonus 100€ asti
1.84
170€ Tervetulopaketti
1.83
Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa.
1.83
Talleta 20€ saat 80€ pelirahaa.